Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Iva Ajduković: Roditeljima sam kao mala tajila da sam se prijavila na dječji festival

iva ajduković
Foto: Privatni album
1/4
09.03.2015.
u 11:10

Ljubiteljica motocikala pjevanje uspoređuje s adrenalinskim sportom

Suze su opet tekle u HRT-ovu showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske". Jacques se uplakanih očiju rastao od Antonele Đinđić i odlučio da će show dalje nastaviti njena suparnica u dvoboju Melanie Malike Acorlor.

Dva različita svijeta

– Nisam mislila da će Jacques mene odabrati. Bilo mi je žao jer znam koliko je Antonela željela proći dalje. Željela sam i ja, ali nisam to toliko pokazivala – kaže 19-godišnja Melanie, studentica tekstilnog i modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Njena majka je iz Bihaća, a tata iz Gane, Melanie se rodila u Zagrebu, gdje su se i upoznali njeni roditelji. Kao mala živjela je u Gani, a u Bihaću je završila srednju školu.

– Hrvatska i Gana dva su potpuno različita svijeta. U Gani je sve iskreno, otvoreno, veselo, manje je pritiska na ljude, barem koliko se ja sjećam. Voljela bih se vratiti ondje. U Bihać idem svaki drugi tjedan i tamo mi je super! U tom gradu provela sam jedno od najvažnijih razdoblja svoga života i da nisam tamo išla u srednju likovnu školu, sada ne bih bila ovo što jesam – ističe Melanie koja uz pjevanje i slika i crta, a bavila se i plesom.

U nastupe uživo će i Iva Ajduković koja pjevanje opisuje kao – adrenalinski sport.

– Kad se bavite pjevanjem, miješaju vam se emocije kao u PMS-u. U jednom trenu ste super, u idućem sve pada u vodu, u trećem se pokažete u najboljem svijetlu – opisuje Iva. Ova 28-godišnja Sinjanka prvi put se susrela s pozornicom na dječjim festivalima. – Roditelji uopće ne bi znali da sam se prijavila. Došla bih iz škole, bacila torbu i rekla "ja idem na festival" – smije se Iva. Uz roditelje najveća podrška joj je sestra Marija.

Šoping – što je to?

– Bez sestre vjerojatno ne bih imala gaća i majica koliko me nije briga! Nisam u šopingu bila godinama i ne znam ni jednu poznatu marku. Sestri dam novce i ona mi sve kupi. Prijateljice mi ulete s riječima "ajmee, imaš tu torbu", a ja nemam pojma tko je gospodin čije ime piše na torbi.

Prije ću si kupiti motorističke hlače i jaknu nego fensi torbicu – smije se Iva. Uz pjevanje najveći joj je gušt sjesti na svoj quad i voziti se po okolnim brdima i selima, a bavi se i sadnjom bilja.

– Dečko i ja složili smo kućicu od balvana i tu sadim živice, oživljavam lovor-višnje, bršljane, pripremam ruže za sadnju. Uvijek si nađem posla jer ne volim "gljivariti" i samo se premještati s kauča na fotelju.

Sinj je grad u kojem nemate mnogo izbora, ali ako ste imalo kreativni, neće vam biti dosadno – kaže.

>>Iva Gortan i Marin Jurić Čivro o dojmovima nakon dvoboja u showu "The Voice"

>>The Voice: Pogledajte tko je u dvobojima izborio daljnje natjecanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije