Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koban pad

Istraga o smrti 15-godišnjeg sina Nicka Cavea dovela do stravičnog otkrića

arthur cave
Foto: Youtube/Screenshot
1/5
12.11.2015.
u 08:45

Arthur Cave prije nesreće s prijateljem je uzeo tri tablete LSD-a od kojih je dobio halucinacije koje su pridonijele njegovoj tragičnoj smrti

Četiri mjeseca nakon kobnog pada pri kojem je poginuo sin glazbenika Nicka Cavea istražitelji su došli do šokantnog otkrića. Naime, 15-godišnjak koji je život izgubio zbog pada sa 18 metara visoke stijene prilikom nesreće bio pod utjecajem halucinogene droge LSD-a, prenosi Telegraph.

Pri padu je tinejdžer zadobio višestruke prijelome i frakturu lubanje, a od zadobivenih ozljeda naposljetku je preminuo u bolnici u Brightonu.

Nekoliko sati prije tragedije Arthur je nedaleko od mjesta na kojem se dogodila tragedija prijateljima poslao selfie na kojem se smije i odlično zabavlja. Istragom je utvrđeno i da mladić u trenutku nesreće nije bio sam. Društvo mu je pravio vršnjak s kojim je uzeo drogu. Arthurov prijatelj potvrdio je da su zajedno uzeli tri tablete LSD-a nakon čega je Arthur dobio halucinacije koje su pridonijele njegovoj tragičnoj smrti. Mladić je kazao i da je vidio da je Arthur pao s litice, a s obzirom da je i sam imao halucinacije, nije mogao razaznati je li pad bio stvaran ili nestvaran.

>>Poginuo 15-godišnji sin Nicka Cavea

Komentara 23

Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:24 12.11.2015.

i kakvo je to "stravično otkriće"??? da klinici uzimaju lsd? veliki bravo za ovog pamentog novinara... sigurno ga u redakciji zovu kolumbo...

Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:32 12.11.2015.

očekujem da nas ova novinarka uskoro obavijesti o još nekoliko "stravičnih otkrića" do kojih će doći svojim istraživačkim novinarstvom - npr. da u africi djeca umiru od gladi... ili da u zagrebi postoji organizirana prostitucija... ili da u meksiku narkoo karteli ubijaju ljude... ili da su ljudi bili na mjesecu...

MA
maliMalecki
09:43 12.11.2015.

Da je uzeo četiri bonbončića sigurno bi i poletio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije