Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN GUBITAK

Ispovijest pjevačice slama srce: 'Sinoć smo izgubili našu curicu'

Foto: Instagram
1/8
25.11.2020.
u 18:46

Prije samo nekoliko dana, 34-godišnja pjevačica Christina Perri objavila je trudničke slike napominjući kako bi ranije mogla roditi.

Sinoć smo izgubili našu curicu. Rodila se u tišini nakon što se junački borila da stigne na ovaj svijet. Sada je u miru i zauvijek će živjeti u našim srcima", napisala je pjevačica Christina Perri slomljenog srca nakon gubitka bebe za koju je u prethodnim objavama najavila da bi ju ranije mogla roditi.

Fotografija na kojoj sa suprugom Paulom Costabileom drži prstić kćerkice nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Perri je prošlog tjedna hospitalizirana nakon što su joj utvrđene komplikacije u trudnoći. - Ništa ne ide po planu. Beba ima teškoća pa ću biti ovdje dok ne stigne što će se možda dogoditi uskoro - napisala je tada, a onda se saznalo da njezina nerođena kći ima atreziju jednjaka zbog čega je trebala biti podvrgnuta operaciji odmah po rođenju.

To je razvojna mana kod koje je jednjak uzak ili završava slijepo te se ne spaja sa želucem kako bi trebao.

Inače, Perri i njezin suprug imaju dvogodišnju kćer Carmellu Stanley te je u siječnju ove godine izgubila jednu trudnoću nakon jedanaest tjedana, a vijest o novoj trudnoći obznanila je u srpnju.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:53 25.11.2020.

Takvu tugu ja ne mogu razumjeti... onu koja piše po društvenim mrežama... Meni je to neshvatljivo....

Avatar Tombstone
Tombstone
01:01 26.11.2020.

Zalosno. Ali to se nazalost cesto dogadja kod narkomana i teskih alkoholicara kao sto je Christina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije