Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oštećeni cjepivima'

Pjevačica u Pernarovoj grupi: Moja curica nakon cjepiva je vrištala i prestala jesti i piti

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
24.08.2019.
u 15:05

Nika Antolos u Facebook grupi koju je osnovao Ivan Pernar podijelila je iskustvo koje je doživjela nakon što joj je kći Sienna dobila cjepivo DiTePer.

Saborski zastupnik Ivan Pernar je otvorio grupu na Facebooku "Oštećeni cjepivima" kojoj se u samo nekoliko dana pridružilo preko osam tisuća članova.

Kako je Pernar istaknuo cilj grupe je da svi koji su imali neugodna iskustva s cjepivima to podijele s javnošću. Tako je i pjevačica Nika Antolos podijelila svoje iskustvo nakon što joj je kći Sienna dobila cjepivo DiTePer. Napisala je kako joj je kći četiri dana nakon što je primila cjepivo prestala jesti i piti, neprestano je vrištala…

S kćeri je otišla na Hitnu ali vratili su je doma uz objašnjenje kako djeca plaču. Nika ne odustaje i nakon sat vremena vraća se na hitnu jer zna da nešto nije u redu.

- Nakon sat vremena prestaje vrištanje i počinje još gora tišina. Omalaksala, pogled u prazno. Ulazim na hitnu i ponavljam da nije dobro. Ovaj put je skidaju i vide nenormalno oteklu nogicu gdje je primljeno cjepivo. Govore kako je premala za uspavati i kako nemaju ništa za 'umrtviti' lokalno. Držim svoje dijete dok ona vrišti jer joj na živo zarezuju nogicu i istisnu sav crni gnoj vani – opisala je Nika. 

Nakon što su sanirali ranu njezinoj kćeri Nika potiho od medicinskih sestara i liječnika doznaje kako nitko od njih nije cijepio svoju djecu, jer kako kažu, to je preveliki rizik. 

- Govore kako je očito alergijska reakcija na cjepivo, naravno ne znaju na koje. Od tada vidjele su se promjene koje su jako sličile na autizam (vrtjela se u krug, slaganje igračaka po veličini u redu kroz cijeli stan…). Bogu hvala uz molitvu sve je otišlo. Ostalo je 'samo' grčenje lica i ručica kada je uzbuđena dan danas. Nikad više moje dijete neće dobiti ništa. Zato srcem i tijelom spremna sam za borbu – poručila je pjevačica

Ključne riječi

Komentara 150

AP
Anka partizanka
16:54 24.08.2019.

Samo znam da su se u bivsoj Jugi sva djeca cijepila, a ne znam nikoga tko je imao nus pojave opasne po zivot. Pa sta su cjepiva sada opasnija nego prije 50 godina u Jugi? I ne, nije stvar u tome da smo zivjeli glupi, neinformirani i odsjeceni na pustom otoku jer su se cjepiva organizirala cak skolski sa cijelim razredom i bar bi netko znao nekoga tko se borio za zivot poslije cijepljenja. Ovakva histerija nikad nije vladala, a djeca su se uredno cijepila i u Rumunjskoj, Bugarskoj, SSSR-u, itd., i nikom nista., dok se nisu pojavila europska cjepiva. Mogu shvatiti da je netko alergican na neki sastojak u cjepivu i da to nazalost ne zna dok se ne cijepi. Naravno da to moze biti strasno opasno, pa i po zivot, kao i pojesti nesto na sto si alergican ili uzeti lijek na koji si alergican, ali da cjepivo samo po sebi moze izazvati autizam, to mi je nelogicno.

VI
Viana
18:15 24.08.2019.

Nama bi sestra rekla da će dijete biti malo grintavo nakon cijepljenja , a tako je i bilo, i sve je bilo ok. A švicarski liječnici još uvijek hvale jugoslavensk sistem cijepljenja.

BA
Bakurl
15:15 24.08.2019.

Čujem da poznati travar Pernar travom lijeći sve bolesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije