Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemu četvrto dijete

Ipak je kriza bila prolazna! Boris Novković čeka drugo dijete s 25 godina mlađom suprugom

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
17.03.2021.
u 14:45

Podsjetimo, pjevač i njegova supruga prošle godine nakratko se razdvojili, ali ne i razveli. Iako nisu živjeli na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, a čini se kako je sve bila prolazna kriza jer su sretni roditelji sada i više nego uzbuđeni zbog prinove.

Domaći glazbenik Boris Novković (53) s 25 godina mlađom suprugom Iris Volf čeka dijete, a otkrio je i da će dobiti sina!

"Istina je, obitelj se povećava", potvrdio je za Story domaći glazbenik. Sa suprugom Iris ima uskoro dvogodišnju kćerkicu Si koja početkom travnja slavi dvije, a sada je presretan jer mu sljedeći mjesec stiže dječak. Boris je ponosni otac 11-godišnjeg Noe, osmogodišnjeg Bone te malene Sie. 

Podsjetimo, pjevač i njegova supruga prošle godine nakratko se razdvojili, ali ne i razveli. Iako nisu živjeli na istoj adresi, Boris i Iris ipak su ostali u dobrim odnosima, a čini se kako je kriza bila prolazna jer su sretni roditelji sada i više nego uzbuđeni zbog prinove.

Boris i Iris 2019. godine postali su roditelji kćerkice Si. Prošle su godine planirali veliko rođendansko slavlje, no pandemija koronavirusa poremetila im je planove.

– Planirali smo veliko slavlje s obzirom na to da je to kod nas u obitelji tako i sva naša slavlja i rođendani mojih sinova velike su proslave i tada se svi skupimo kod moje bivše supruge. Bio je plan da u našoj velikoj obitelji proslavimo rođendan Si, ali to se nažalost nije dogodilo – ispričao je pjevač nedavno. Boris dosad nije mnogo govorio o četvrtoj supruzi i njihovoj kćeri. Tijekom karantene neko vrijeme nije vidio sinove 10-godišnjeg Nou i 7-godišnjeg Bonu, koje je dobio u prijašnjem braku s novinarkom Lucijom Matić i s kojom je ostao u odličnim odnosima i nakon razvoda. Objasnio je kako im je to uspjelo.

– Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo, onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. Svi smo u super odnosima i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija – kazao je Novković koji je s Iris ozakonio vezu prije poroda u tajnosti.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar rubinet
rubinet
15:11 17.03.2021.

Ne čudim se njemu. Čudim se svim tim bivšim i budućim bivšim.

Avatar lasta mala
lasta mala
15:01 17.03.2021.

A taman se Tamara htjela vratiti.

DM
drazen.muhvic
15:47 17.03.2021.

A nije vidio kako je Đorđe prošao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije