Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozbiljna porcija

Indira Levak pokazala što joj je došlo na stol u jednom restoranu: 'Gledam koliko ovo čudo ima kalorija'

Foto: Instagram
1/17
26.11.2023.
u 14:20

Indira je bila u restoranu, a na sebi je imala bundu. Ipak, iako se odjenula zanimljivo, na slici je pratiteljima pogled privukla količina hrane koja se našla na stolu. Veliki hamburger, meso, pomfrit, prženi kolutići luka i umak - od kojih su većini pratitelja u komentarima počele rasti zazubice.

Pjevačica Indira Levak često na društvenim mrežama dijeli neke detalje iz svog života, a ovaj put je otkrila što joj je došlo na stol u jednom restoranu u Mariboru, gradu u susjednoj državi, Sloveniji. Indira je bila u restoranu, a na sebi je imala bundu. Ipak, iako se odjenula zanimljivo, na slici je pratiteljima pogled privukla količina hrane koja se našla na stolu. Veliki hamburger, meso, pomfrit, prženi kolutići luka i umak - od kojih su većini pratitelja u komentarima počele rasti zazubice. Indira je inače poznat gurman i često komentira da voli jesti, no čak se i njoj učinilo da je ovo ipak malo previše hrane.

 

- Gledam koliko ovo čudo ima kalorija - napisala je Levak koja na slici gleda u mobitel. "Mijenjam ono moje od jučer za ovo", "Draga Indira sve ti je to tofu, samo navali", "Izgleda jako ukusno", "Ma baš te briga za kalorije, samo uživaj u dobroj hrani", "Wow! Koja divota" nizali su se komentari ispod fotografije koja je ubrzo skupila i gomilu lajkova. 

VEZANI ČLANCI:

 

Inače, pjevačica je zabavljala okupljene uoči utakmice Hrvatske s Turskom na Opus Areni u Osijeku sredinom prošlog mjeseca, a na stadionu je doživjela i malu nezgodu. Naime, dok je sa svojim timom dolazila na probu, Indira se poskliznula i pala.
"Treba znati i pasti", "Samo da je štikla ostala cijela", podržali su je fanovi u komentarima. Inače, uz Indiru na Opus Areni svirao je i Slavonia bend.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

U rujnu je proslavila 50. rođendan i otkrila je čemu se najviše veseli u pedesetima i što joj je najvažnije za dobar život.
- Za dobar život najvažnije su razumijevanje, tolerancija i puno rada na sebi. Ništa ne bih mijenjala. Sve što je prošlo vodilo me ovdje gdje sam danas i zahvalna sam na svemu. Sretna sam i voljena. Radim ono što volim. Ostvarila sam puno onog što sam kao curica željela. Želim si samo zdravlje, a onda su sve želje ostvarive! - ispričala je u intervju za Story.

Prije tri godine, pjevačica poznata po svojim energičnim nastupima otkrila je kako ona i suprug Miroslav planiraju posvojiti dijete, a otkrila je kako njihova obitelj postala bogatija za novog člana jer je Miroslavov sin iz prethodnog braka postao otac.

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:38 27.11.2023.

Ne znam koju zamjenicu koristiti u slučaju ovog mladića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije