Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrano 76 kandidata

Indira, Ivan Dečak, Jacques i Tony Cetinski u timu druge sezone The Voicea

13.10.2014., Zagreb - Na HRT-u predstavljen je novi glazbeni reality show The Voice.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
03.11.2015.
u 09:49

Iz dva kruga predizbora izabrano je 76 kandidata koji će na tzv. blind audicije, a druga sezona donosi i niz novosti poput nokaut faze i "krađe kandidata" od drugih mentora

Malo iza Nove godine, 23. siječnja, na HTV-u počinje 2. sezona The Voicea, a najljepši glas Hrvatske i ovaj put tražit će isti mentorski tim – Indira, Jacques, Tony Cetinski i Ivan Dečak.

Iz dva kruga predizbora izabrano je 76 kandidata koji će na tzv. blind audicije, a druga sezona donosi i niz novosti poput nokaut faze i "krađe kandidata" od drugih mentora.

>> Nina je snimila spot, Ema ima hit single, a Jure priprema album i meta je obožavateljica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije