Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći reality zvijezde

Ima samo pet mjeseci i obuću vrijednu 138 tisuća kuna

Foto: Instagram
1/9
05.07.2018.
u 08:57

Kći Kylie Jenner već sad ima zavidnu kolekciju cipela u kojoj se nalaze i Gucci balerinke

U pet mjeseci života malena Stormi, kći reality zvijezde Kylie Jenner, nakupila je impresivnu količinu skupocjene obuće.

Kylie je na Instagramu objavila snimku ormara u kojem su cipelice i tenisice čija je vrijednost procijenjena na oko 22 tisuće dolara, što bi bilo oko 138 tisuća kuna. 

Reality zvijezda Kylie Jenner najmlađa je članica poznatog klana Kardashian - Jenner i iako ima tek 20 godina najbogatija je članica obitelji i na računu ima 386 milijuna dolara i odlučila je dio toga bogatstva potrošiti na svoju mezimicu.

Tako se u ormaru za cipele male Stormi nalaze i male Gucci balerinke čija je cijena 1800 kuna. 

1/11

Komentara 1

LU
lukathereem
09:01 05.07.2018.

Ne zavidim malenoj u koju je ludu obitelj došla ni kriva ni du@na

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije