Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VEČERNJI

Dalićeva obiteljska priča: Supruga Davorka drži obitelj na okupu

Foto: Instagram
1/8
04.07.2018.
u 07:00

U vezi su od siječnja ove godine, a lijepa Alma studentica je Pravnog fakulteta

Bila je prva pratilja Miss Universe Hrvatske, živjela je u Kini zbog modelinga, radi kao voditeljica hostesa na Zrću, a glavni joj je cilj završiti Pravni fakultet – Alma Fabulić, djevojka izbornikova sina Tonija Dalića, ima tek 22 godine, a već se može pohvaliti uspješnom karijerom i velikim planovima za budućnost:

– Potpuno sam se posvetila fakultetu i primarni mi je cilj u životu baviti se time – rekla je lijepa Zadranka, studentica treće godine Pravnog fakulteta u Rijeci, i potvrdila kako je u vezi s 25-godišnjim Tonijem. Lijepa plavuša 2015. godine bila je prva pratilja Miss Universe Hrvatske, a zamalo je završila i na svjetskom izboru. Naime, tadašnja je missica Barbara Ljiljak imala nesreću uoči putovanja u Las Vegas, gdje se tad održavao izbor, a umjesto nje ipak je otišla druga pratilja Mirta Kuštan. Alma je tad za medije objasnila:

>>Svadba iz Posušja hit na internetu, pogledajte kako se slavila pobjeda Hrvatske!

– Direkcija Miss Universe Hrvatske rekla mi je kako prema pravilima ja trebam ići na izbor, ali da je zbog priprema koje će trajati samo dva dana gotovo nemoguće čekati moj dolazak iz Kine.

 

🐯

A post shared by Alma Fabulić (@almafabulic) on

Glazba kao najveća ljubav

U to vrijeme radila je u modnoj agenciji u Aziji te je dodala kako joj je prioritet ugovor koji ima tamo, a ne svjetski izbor. Tad je izjavila kako misli da je čeka mnogo uspjeha na modnom polju, no danas se okrenula nekim drugim obvezama i hobijima, a izbor za Miss Universe Hrvatske opisala je kao super i zabavno iskustvo u kojem je stekla brojna zanimljiva poznanstva. Osim što studira, preko ljeta radi kao voditeljica hostesa u Papayi na Zrću, a tim se poslom bavi već nekoliko sezona. A u istom klubu karijeru gradi i njezin dragi. Naime, iako je Toni završio digitalni marketing te od oca naslijedio ljubav prema nogometu pa je dopredsjednik, direktor i član izvršnog odbora NK Varaždin, ima i jedan hobi koji je pretvorio u posao. Radi se o glazbi, a na popularnom ljetnom odredištu nastupa kao DJ pod umjetničkim imenom Tony D te najviše pušta house i r’n’b. Prošle godine njegov su nastup došli poslušati i njegovi najbliži, otac Zlatko i majka Davorka, a izbornik je tad za 24 sata izjavio:

“Otišli smo čuti kako pušta i ostali smo cijelu noć. Nije to baš naš stil glazbe pa nismo zaplesali. Ali i bolje da ja ne plešem, nisam baš neki plesač.”

 

A post shared by Alma Fabulić (@almafabulic) on

Supruga preuzela obveze

Mlađi izbornikov sin Bruno pohađao je gimnaziju u Varaždinu, a trenutačno studira na američkom fakultetu u Zagrebu. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije s poznatim nogometašima, a zbog svojeg šarma već je stekao brojne obožavateljice.

Najveća podrška cijele obitelji zasigurno je supruga Davorka (50). Ona je diplomirana ekonomistica, krajem prošle godine proslavili su 25 godina braka, a Dalić je za Večernji tad rekao kako je ona na sebe preuzela velik dio obveza, bez obzira na to radi li se o djeci, kući...

– Meni se dogodilo da sam otišao od kuće kad su mi djeca bila u pubertetu i za to vrijeme supruga je bila tu za njih. Bez tog zajedništva, potpore supruge, obitelji se teško sačuvaju i izvedu na pravi put – rekao je izbornik te dodao kako su muškarci često sebični te gledaju samo svoj put pa je zato prisutnost i potpora supruge neophodna.

>>Pogledajte kao je Domagoj Vida slavi u svlačionici

Iako zbog obveza mnogo vremena provode odvojeno, obitelji su najdraži dragocjeni zajednički trenuci, a vole i putovati zajedno. Od nogometa ne odustaju ni u slobodno vrijeme pa su u Barceloni gledali utakmicu Barcelona – PSG, a svoj mir prolaze u vikendici pokraj rijeke Drave, kao i na otoku Pagu, gdje je Dalić sagradio privatnu vilu za ljetovanje.

1/6

Komentara 24

Avatar isoc41
isoc41
07:15 04.07.2018.

Ajde novinarcici cackajte dok ne nadjete neku pikanteriju, treba covjeka poblatiti i njegov rad baciti u sjenu..

Avatar Jana
Jana
09:08 04.07.2018.

Iva srami se ! Možeš pisati o Zlatku Daliću ali o njegovoj djeci je više nego pokvareno . Kako bi bilo da ja napišem o tvojem privatnom životu i djeci ? Novinari više ne poznajete etiku već vam je glavnovno da se piše . Ne zaslužujete niti slovo N od novinarstva .

BL
bljak007
08:06 04.07.2018.

Iva K. a koga ti ljubiš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije