Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika tragedija

Sin Tine Turner počinio je samoubojstvo

Foto: IPA/PIXSELL
1/4
04.07.2018.
u 09:16

Craig Turner (59) pronađen je mrtav u svom domu, a ova tužna vijest pjevačicu je zatekla u Parizu.

Craig Turner (59), sin pjevačice Tine Turner, pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji.

Najstariji sin pjevačice, piše People, oduzeo si je život u svom domu u četvrti Studio City u Los Angelesu.

Craiga Raymonda pjevačica je rodila s 18 godina, a njegov otac je saksofonist Raymond Hill. Kada se Tina udala za Ikea Turnera, on je dječaka usvojio. Tina je jednom prilikom rekla kako je njen sin često bio prisutan dok ju je suprug Ikea tukao i to je ostavilo traga na njemu.

– On je bio emotivno dijete, bio je jako tužan. Sjećam se da bi kucao na vrata i ispitivao jesam li dobro kad bi čuo da me Ike tuče – ispričala je Tina u intervju koji je 2005. godine dala Oprah Winfrey.

Vijest da joj se sin ubio Tinu je zatekla u Parizu. 

Komentara 14

AU
austrougarskigeneral
10:39 04.07.2018.

tužno

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
10:37 04.07.2018.

TRAGIČNO? Tragedija je spontani pobačaj,tragedija je kad te neki idi..t pokupi autom ili kad se avion sruši! Samoubojstvo je deb..ilizam i ništa drugo a znao što takve poput njega dovodi do toga!

VI
Vito
09:28 04.07.2018.

What's Love Got to Do With It? - Sin Tine Turner Craig Turner (59) pronađen je mrtav u svom domu ::: Naslov kao da je djete od nekoliko godina ili "tinejđer" __ Je sin Tine Turner, ali sigurno više nijee "tinejđer" da bi ga tako najavljivali u obavijesti o smrti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije