Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg

Ida Prester s obitelji otišla iz Beograda: Svi poslovi su mi otkazani, uplašena sam

Ida Prester
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
06.04.2020.
u 15:48

Pjevačica i voditeljica pobjegla je na selo sa suprugom i dvoje sinova.

Zbog pandemija koronavirusa u Srbiji su uvedene stroge mjere zabrane kretanja od 17 sati do 5 sati ujutro, a vikendom od 13 sati do 5 sati  ujutro. Pjevačica i voditeljica Ida Prester s obitelji živi u Beogradu i ovaj vikend pobjegli su iz grada na selo.

- Bježite iz gradova tko god može. Pobjegli smo na selo. Meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjeg, uplašena sam i zabrinuta, kao i svi. Pa bar da smo na svježem zraku, neka klinci misle da su na praznicima. Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, nigdje nikog dok ne odemo do varošice, samo šume i planine. Generalni reset. Držite se, ljudi - poručila je Ida. 

Foto: Daniel Pavlić

U Srbiji još nije zabranjeno kretanje između gradova i Ida je s obitelji pobjegla na selo koje se nalazi u blizini farme koju drži njihov
prijatelj pa su im blizu i svi zdravi prirodni proizvodi. Prije nego su otišli na selo pjevačica i voditeljica je na sve načine animirala svoje sinove u kućnoj karanteni i mnogi su joj roditelji priznali kako im je dala neke odlične ideje kako zabaviti djecu. 

Ključne riječi

Komentara 76

GE
george34
16:59 06.04.2020.

Gde je pobegla? U Šumadiju? Koga briga za ovu nebitnu. Zar stvarno nemate materijala nego nas maltretirate sa no name osobama.

KP
konzervativni_preporod
17:19 06.04.2020.

Ugrožena je egzistencija mnogih parazita i pripadnika taloga društva.. ima i pozitivnih posljedica tog koronavirusa

RM
ruzica_mario
17:31 06.04.2020.

poslovi ti otkazani?? ma koji poslovi,kad nikad u zivotu nisi nista radila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije