Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji su oduševljeni

Ida Prester objavila fotografiju bez grudnjaka i upozorila na važan problem: 'Za ovo treba hrabrosti'

Foto: Facebook
1/8
13.10.2021.
u 19:32

- Djevojke, pogotovo vi mlade koje čitate - grudi nisu sramota!! Grudi su dio vašeg tijela! Velike, male, golobučene i obješene ili operirane - samo su vaše! Ne dopustite nikome da ponižava zbog njih - napisala je između ostalog pjevačica povodom Svjetskog dana bez grudnjaka.

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a u sklopu njega 13. listopada obilježava se i Svjetski dan bez grudnjaka. Tim povodom pjevačica Ida Prester (42) osvrnula se na površnost koja vlada svijetom i svim svojim pratiteljima odaslala snažnu poruku vezanu za prevenciju ove zloćudne bolesti. 

"Danas je NO BRA DAY 🌸 Evo jedna prigodna priča iz života. Ovo ljeto nastupala sam na Exitu. Nastup je bio predivan, posvetili smo pjesmu borbi za lijek za cističnu fibrozu, izveli teško bolesnu Anu na stage.. Divna energija, meni najdirljivije ikad.Međutim sljedeći  dan me zaprepastio. Naslovnice skoro SVIH najjačih medija u Srbiji zanemarile su i nastup i poruku,vrištale su samo - o mojim grudima bez grudnjaka", započela je Prester svoju objavu. 

"Kakve su ti to grudi ničeg je nije sramota! Šok! Izgleda da je najveća  sramota na Balkanu - imati bradavice 😳 Djevojke, pogotovo vi mlade koje čitate - grudi nisu sramota!! Grudi su dio vašeg tijela! Velike, male, golobučene i obješene ili operirane - samo su vaše! Ne dopustite nikome da ponižava zbog njih. Jedino što važno je da su zdrave, a ako nisu, da to hitno otkrijete i spasite život!", istaknula je pjevačica. 

Foto: Instagram
"Doktori u kampanji za rano otkrivanje raka dojke kažu da im djevojke ne dolaze na preglede radi srama. Dođu prekasno, srce da ti pukne. Dosta je s time!  Oslobodite grudi, zaboravite na kretenske komentare i javite se na pregled istog trena. Ne sutra. Danas. Živjele nam naše dojke, cice, sise i grudi ❤️", zaključila je Ida svoju objavu. 

"Bravo, treba hrabrosti za ovo", "Carica, koja usput ima i lijepe grudi", "Svaka Vam čast draga Ida", samo su neki od komentara ispod objave koja je u sat vremena prikupila više od 1000 lajkova. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu i Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

Ključne riječi

Komentara 9

ŠO
šolman
20:02 13.10.2021.

Staviš sise u prvi plan i onda se cudis sto ljudi to komentiraju...Svasta.

BT
BTW
21:12 13.10.2021.

Valjda nisam ispala vulgarna. Ako može Ida bez cenzure onda ću i ja proć bez da me obrišu.

VG
Vgboy
21:06 13.10.2021.

Pratitelji čega????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije