Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno izveli providencu

Huljić zetu Graši na nastupu u Beču: 'Žena ti je sve spremila, ostavila i mikrofon'

Beograd: Petar Grašo i Tonči Huljić na snimanju Amig Showa
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/7
20.06.2023.
u 14:01

Glazbenici se spremaju za 'Melodije Jadrana'. Festival je to koji će se održati u Splitu od 23. 25. lipnja, a posjetitelji će na lokaciji Galerije Meštrović moći poslušati 'Misu Mediterana' Tončija i Hane Huljić.

Glazbenik Tonči Huljić (61) u ponedjeljak je imao koncert u Beču. Tamo su s njim nastupali i  Hana Huljić (32), Petar Grašo (47), Jelena Rozga (45) i Lorena Bućan (20). Društvenim mrežama šire se snimke s koncerta, a osim glazbe, mnogima se svidio i odnos između Graše i Tončija. Naime, fanove, ali i publiku na koncertu nasmijalo je kada je Petar dolazio na pozornicu i Tonči mu je dobacio da mu je žena sve spremila- 

- Mislim da ti je žena ostavila tamo mikrofon, sve ti je spremila... kazao je Tonči, a Grašo je odgovorio kako je on tu da skuplja stvari koje žena ostavi. 
Punac i Zet izveli su zajedno 'Providencu', a Hana Huljić, Grašina supruga i Tončijeva kći pjevala je prateće vokale. 
Glazbenici se spremaju za 'Melodije Jadrana'. Festival je to koji će se održati u Splitu od 23. 25. lipnja, a posjetitelji će na lokaciji Galerije Meštrović moći poslušati 'Misu Mediterana' Tončija i Hane Huljić. 

VEZANI ČLANCI

A u nedjelju 25. lipnja Hrvatska radiotelevizija uživo će prenositi „Melodije Jadrana 2023.“. Vrhunski glazbeni događaj "Hit ljeta" predstavit će 25 novih skladbi najpriznatijih autora, u izvedbi najpoznatijih hrvatskih izvođača uz pratnju velikog revijalnog orkestra Melodija Jadrana kojim će dirigirati Joško Banov i Tonći Ćićerić.

Svoj novi hit ljeta predstavit će : Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Nina Badrić, Doris Dragović, Neno Belan, Tedi Spalato, Sergej Ćetković, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Matija Cvek, Giuliano, Jacques Houdek, Mia Dimšić, Marko Tolja, Goran Karan, Hari Rončević, Lorena, Jole, Rišpet, Ivica Sikirić Ićo, Domenica, Pavel, Nataša Janjić, Ivo Perkušić, klapa Kampanel, Cambi, Adi Šoše, Marko Kutlić, Stjepan Lach, Ivan Ive Županović, Antonija Dora Pleško i Marija Mirković.

Melodije Jadrana na rasporedu su u nedjelju 25. lipnja u 21.10h na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT- HTV1). Redatelj prijenosa je Ivan Miladinov, a urednica Snježana Nožinić.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije