Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi ih žele vidjeti

Seksepilne Hrvatice plesom osvajaju Kinu

yonce beyonce
Foto: Youtube (screenshot)
1/10
13.03.2014.
u 13:30

Seksi koreografiju i samouvjerene plesne pokrete djevojke su objavile na YouTubeu, a video je skupio više od 60.000 pregleda u samo dva tjedna

Brita Bobetić (20), Karla Ileš (21), Lucija Marković (18) i Marina Vuletić (19) četiri su mlade plesačice koje su svojim plesom na Beyonceinu pjesmu "Yonce" preko noći postale pravi internetski hit.

Seksi koreografiju i samouvjerene plesne pokrete djevojke su objavile na YouTubeu, a video je skupio više od 60.000 pregleda u samo dva tjedna.

No, osim internetske slave, djevojkama je video donio i turneju u Kini, pišu 24sata. Nakon što je vidio njihov ples, kontaktirao ih je koreograf iz Kine, a djevojke su upravo u procesu sređivanja vize za najmnogoljudniju zemlju svijeta, u kojoj bi trebale ostati tri mjeseca.

San im je plesati s Beyonce, a nakon što su zaintrigirale mnoge, fanovi su ih prozvali po slavnoj pjevačici.

"Hrvatske Beyonce" najavljuju i snimanje novog spota, a dotad, uživajte u njihovim seksi pokretima.

>>Je li ovo najprovokativniji videospot koji je Beyonce dosad snimila?

Komentara 5

LO
lopti28
15:09 13.03.2014.

Kladim se da će ih Srbi prvom prilikom pozvati u Beograd te u iskompleskiranom stilu odmah priupitati:što mislite o srpskim momcima? Jer Srbi u svoju državu,bilo da se radi o filmovima,serijama,kazalištu,glazbi u 90% slučajeva zvu Hrvatice,a ne i Hrvate.Jedini putt kad su zvali Hrvata završilo je brakom i djetetom sa srpskom glumicom iz filma Parada.Zato nas Hrvate ni ne zovu tamo.

DU
Deleted user
15:18 13.03.2014.

Hrvatski izvozni potencijal,prezentacija u Kini za na nadolazeću turističku sezonu,s obzirom da nismo u stanju proizvesti ni krumpir,,,,barem ćemo na ovakav način obogatiti turističku ponudu.

ĆA
ćaćaća
18:42 13.03.2014.

cure daju ono što moraju prvom prilikom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije