Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
erotična pjevačica

Je li ovo najprovokativniji videospot koji je Beyonce dosad snimila?

beyonce
Foto: Youtube (screenshot)
1/8
26.02.2014.
u 08:09

Spot počinje nevino, za jutarnjim doručkom, no uskoro se pretvara u seksualnu fantaziju u kojoj sudjeluje njezin suprug, reper Jay Z

Beyonce je posljednjim albumom zasigurno odlučila iza sebe ostaviti imidž dobre djevojke, a najnoviji videospot za pjesmu "Partition" možda je najprovokativnije njezino djelo dosad.

Spot počinje nevino, za jutarnjim doručkom, no uskoro se pretvara u seksualnu fantaziju u kojoj sudjeluje njezin suprug, reper Jay Z.

Beyonce kaže da je inspiraciju za video dobila od plesačica poznatog pariškog noćnog kluba Crazy Horse.

– Dan kada sam se zaručila bio je rođendan mojeg supruga te sam ga odvela u Crazy Horse i pomislila sam kako su te djevojke sjajne. Pomislila sam kako je to ultimativna seksi predstava. Poželjela sam biti na toj pozornici i plesati za svog čovjeka. Zato sam snimila ovaj video – objasnila je Beyonce.

>>Beyonce se napila: Izvijala se s bocom šampanjca u ruci

Komentara 6

HE
Hellagood
10:23 26.02.2014.

Ne razumijem par stvari. Dosad je koliko-toliko imala ukusa u sexy provokacijama. Što se sad dogodilo? Jel pokušavanje dokazati da je sexy mamma ili zašto pokušava prodati u svakom novom videu kako joj je heben seks s muzem :SSS Tako reći, fura se na Rihannu s jeftinoćom. Oh wait, i ona je maslo njenog muža. Postajem prestara za ovo.

SE
sestrićna
12:46 26.02.2014.

dok sam gledao spot stišao san ton..jay z.i nam je samo želio pokazati što on to tamo š.vi..

SP
space2
13:42 26.02.2014.

da slusam pjesmu na radjiu odmah bi ugasio. ovako zbog nje polugole ce se i gledati spot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije