Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100.000 spašenih životinja

HRT ukida emitiranje kultne emisije 'Kućni ljubimci'

Emisija Kućni ljubimci
Foto: Facebook
1/7
18.12.2015.
u 10:15

Nakon tisuću spašenih životinja i brojnih gostiju, tijekom 26 godina emitiranja, Ponoševa emisija uskoro se gasi

Hrvatska radiotelevizija odlučila je ukinuti prikazivanje popularne emisije "Kućni ljubimci". Autor, voditelj i glavni urednik, Antun Ponoš potvrdio je da nakon 26 godina rada, emisija od 26. prosinca prestaje s emitiranjem. 

U 1.324 emisije dosad je prošlo 40.000 gostiju, a spašeno je 100.000 životinja. Jedna je od najdugovječnijih HRT-ovih emisija, a publika ih prati već 26 godina.

Državna televizija zahtijevala je novi koncept emisije. Ponoš je pripremio inovativniju uvodnu špicu, grafiku i scenografiju, ali uredništvo je odbilo ovu ideju s obrazloženjem da studijska emisija trenutno nije potrebna.

– Mjesec dana sam svima objašnjavao da ukidaju sve nezbrinute i napuštene ljubimce, da uskraćuju sve mogućnosti u ciljanoj emisiji koja je tu 26 godina i ima publiku, da im se dalje pomaže. Rekli su mi to je odluka programskog uredništva. Sad ste vi, gledatelji i moji prijatelji, na redu da kažete koja je vaša odluka! 

– Pronašli smo stotine izgubljenih životinja i vratili ih vlasnicima. Nastavimo im i dalje zajedno pomagati! – objavio je na Facebook-profilu emisije. 

Nagađa se mogućnost novog emitiranja emisije na drugom programu, međutim ovaj podatak još nije potvrđen.

 "Kućni ljubimci" zadnje prikazivanje imat će na Božić ove godine.

 

 

 >> Životinje su za dijete životna škola u kojoj uči o ljubavi, smrti i pažnji

>> I Ministarstvo kulture pomoći će u zbrinjavanju pasa

Ključne riječi

Komentara 40

HA
hana11
10:54 18.12.2015.

NEVJEROJATNO! Jedna od rijetkih gledljivih emisija na HRT-u. Tuga, čemer i jad od uređivačke politike.

DU
Deleted user
10:21 18.12.2015.

Bitno je da ima srbovanja!

KI
kinez14
10:24 18.12.2015.

Još jedan razlog za ne plaćanje pretplate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije