Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u samoizolaciji je

HRT-ovka potvrdila da je zaražena koronavirusom: 'Prve simptome osjetila sam već u nedjelju'

Foto: Youtube screenshot
1/5
24.06.2020.
u 08:30

Mirna se po svemu sudeći zarazila u Zadru, gdje se ovog vikenda održavao Adria Tour, a gdje je kao jedan od sudionika bio i Grigor Dimitrov koji je prvi bio pozitivan na COVID-19

Novinarka sportske rubrike HRT-a, Mirna Zidarić potvrdila je da je zaražena koronavirusom. Podijelila je to s pratiteljima na Instagramu te otkrila da su se prvi simptomi pojavili već u nedjelju. 

"Dragi prijatelji, članovi ove male Instagram družine, kolege novinari… uz ispriku što nisam u mogućnosti svakome osobno odgovoriti – ovim vas putem želim izvijestiti da sam se nakon izvještavanja za HRT s Adria toura u Zadru i pojave prvih simptoma u nedjelju navečer jučer testirala u šibenskoj bolnici i nalaz na COVID-19 bio je pozitivan" započela je Zidarić i nastavila:

Sukladno svim epidemiološkim uputama nalazim se u samoizolaciji u Zagrebu, slijedim liječničke upute i vjerujem u brzo ozdravljenje.
Iako sam veliku pozornost pridavala prevenciji, do infekcije je ipak došlo i još jednom želim naglasiti da opreza nikada nije dovoljno.
Svima od srca zahvaljujem na brojnim porukama podrške i ljubavi te iz dubine duše uzvraćam istom mjerom.
Kada sam u ranijim objavama znala koristiti 'hešteg' budi pozitivan, ni slutila nisam da ću biti doslovno shvaćena", zaključila je novinarka. 

Foto: Instagram screenshot

Mirna se po svemu sudeći zarazila u Zadru, gdje se ovog vikenda održavao Adria Tour, a gdje je kao jedan od sudionika bio i Grigor Dimitrov koji je prvi bio pozitivan na koronavirus. Nakon njega testirali su se i ostali sudionici i testovi su pokazali kako je zaražen i naš tenisač Borna Ćorić. U svojoj objavi za javnost Borna je rekao kako nema simptome, ali je zamolio sve koji su bili s njim u kontaktu da se obrate liječnicima i epidemiolozima. Tenisač Novak Đoković nije se testirao u Zadru nego je test napravio po povratku u Beograd te je otkriveno da su i on i supruga Jelena pozitivni na COVID-19.

Ključne riječi

Komentara 15

BI
billynik
09:12 24.06.2020.

Želim ti brz oporavak ali ovo s preventivom si mogla izostaviti jer to nije istina, sto se vidi i na ovoj slici.

IM
imamohrvatsku
10:41 24.06.2020.

Kakve mjere prevencije? Gdje je maska na ovoj slici? Da li je ovo metar i pol? Mogu misliti što je bilo navečer uz ugodna druženja uz biranu ribu i vino. Nakon toga prigodne poruke "pridržavajte se mjera, opreza nikad dovoljno". Smijurija. Ona je jednako lakomislena i neodgovorna kao i ogroman broj ostalih građana. Nju još i razumijem jer se išlo malo uživati na račun HRT-a i tko zna još koga. I sam HRT je kriv što ju je primio natrag u radni odnos nakon što je naprasno dala otkaz pa se uskoro predomislila jer je vidjela da joj dionice na tržištu baš i ne kotiraju. Samo se na HTV uvijek i u svako doba može vratiti kako tko hoće. Tu sa zapošljavanjem i slobodnim radnim mjestima očito nema problema. Što je jedno mjesto više ili manje uz nekoliko tisuća već postojećih?

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
10:59 24.06.2020.

Cijeli HRT u karantenu! Ne bi bilo lose da se ljudi malo odmore barem od onog Stankovica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije