Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo vremena odvaja za sebe

HRT-ova voditeljica o showu 'Zvijezde pjevaju': Izišla sam iz svoje zone komfora, a suprug Bojan najveća mi je podrška

Foto: Instagram screenshot
1/8
15.04.2022.
u 08:00

Maja Ciglenečki, voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', gledatelje HRT-a oduševljava u showu 'Zvijezde pjevaju' uz mentora Stjepana Lacha

HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki i njezin glazbeni mentor Stjepan Lach u HRT-ovu showu "Zvijezde pjevaju" jedan su od omiljenih parova gledatelja. Ove subote četvrta je emisija, a voditeljica "Dobro jutro, Hrvatska" otkriva nam je li se nadala da će dospjeti do polovice showa.

- Nadala sam se da ćemo doći do četvrte emisije, tako da smo ulaskom u ovu emisiju ispunili vlastita očekivanja. U tome su nam puno pomogli gledatelji neumornim glasanjem za nas! - zahvalna je Maja publici koja ih podržava. Njezin mentor natjecao se u "The Voiceu", kasnije je nastupao u emisiji "A-strana" i gledatelji ga pamte i po ulozi natjecatelja Zagrebačkog festivala u televizijskoj seriji "Dnevnik velikog Perice" na kojem je zapjevao "Zbog čega te volim" Ive Robića, a za svog mentora Maja ima samo riječi hvale.

- Stjepan je uvijek sabran, pozitivan i optimističan. Jedna od najvažnijih lekcija (koju se još uvijek trudim svladati) svakako je to da se tijekom nastupa treba prepustiti osjećaju i ostaviti po strani sve detalje na kojima se ustrajno radi na probama - govori nam voditeljica koja je prije imala iskustva s pjevanjem, ali nikada sa solopjevanjem.

- U djetinjstvu sam pjevala u crkvenom zboru, ali nisam imala doticaja sa solopjevanjem. Tek sada shvaćam koliko je zahtjevno izložiti se bez podrške drugih vokala - iskreno će Maja kojoj je velika podrška suprug Bojan, a otkrila nam je i kako suprug i sinovi komentiraju njezine nastupe.

- Suprug Bojan pravi mi je oslonac, kako emotivno tako i logistički. Svaki moj nastup prati iz publike, glasno navija i tješi me kada ne ide sve prema planu! Luki je u početku bilo fora gledati mamu kako pjeva na televiziji, sada se već naviknuo pa ne posvećuje tome previše pozornosti. Leon je entuzijastičan i prepušta se ritmu čim me ugleda na pozornici - kaže Ciglenečki. Najveći izazov dosad bila joj je pjesma "Ljepota" i nikako se s tom skladbom nije sprijateljila.

- Najmanje sam se "sprijateljila" s "Ljepotom", pjesmom koju smo izveli u drugoj emisiji kada nas je zapao country. Što je vrijeme više odmicalo to sam bila svjesnija da ta pjesma ne odgovara mojem vokalu, pa sam tijekom nastupa imala veliku tremu. Ulazak u iduću emisiju omogućili su nam glasovi gledatelja, na čijoj smo podršci doista zahvalni! - kaže. Uz jutarnje smjene u "Dobro jutro, Hrvatska", dvoje male djece, probe za show, pitamo Maju kako uspijeva sve to uskladiti i ostaje li joj išta vremena barem za dobar san?

- S obzirom na to da je ovo razdoblje organizacijski uistinu zahtjevno, kompromis radim tako da štedim na vremenu koje bih inače posvetila sebi. Suprugu i meni najvažnije je da se kompromis ne radi na vremenu provedenom s djecom. Vrijeme provedeno s obitelji nam je prioritet i to se nikada ne dovodi u pitanje - kaže Maja. Na pitanje postoji li neka pjesma koju priželjkuje otpjevati u showu, Maja odvraća da nema konkretnu želju pjevati neku pjesmu, a dosad joj je najdraža izvedba Belanovih "Ponoćnih zvona".

Na kraju je naglasila da su joj gledatelji i slušatelji puno pomogli u toj novoj avanturi i zbog toga im je zahvalna.

- Svaki put se iznenadim koliko su gledatelji i slušatelji puni podrške. Pravi je to vjetar u leđa kada iziđete iz zone komfora i okušate se u nečemu sasvim novom - istaknula je voditeljica. 

VIDEO Maja Šuput javila se nakon incidenta s haljinom: Moja doza stresa u kojoj uživam

 

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
08:23 15.04.2022.

evo još jedne "zvijezde" sa manjkom vremena i enormnim odricanjima... duboko sam osupnut žrtvom..kako samo to sve stići nakon 2 sata vodjenja emisije u 6 ujtro...

SV
sveznam1
09:08 15.04.2022.

a joj na sta ti lici muz pa ja to ne bih pokazao nekome od srama

NE
neberemed
08:49 15.04.2022.

maja maja,kako bih te posjeo na oko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije