Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila

HRT-ova novinarka usred emisije "skinula" novog Hajdukovca: 'Žene će biti zadovoljne'

Foto: Instagram/Screenshot
1/15
06.07.2020.
u 22:30

Naime, novinarka je vodila emisiju Hajduk Digital Live u kojoj je ugostila i novog napadača Hajduka Dimitriosa Diamantakosa, koji se u jednom trenutku i skinuo pred Mirtom.

Zgodna HRT-ova sportska novinarka Mirta Šurjak svoje fanove često počasti svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, no ovog puta ona je to napravila nekom drugom, i to usred emisije.

1/9

Naime, novinarka je vodila emisiju Hajduk Digital Live u kojoj je ugostila i novog napadača Hajduka Dimitriosa Diamantakosa, koji se u jednom trenutku i skinuo pred Mirtom.

Točnije, u jednom je trenu skinuo svoju bijelu košulju i umjesto nje obukao Hajdokuv dres, a na sve to ga je potaknula upravo Mirta. 

"Hoćeš li isprobati dres? Mislim da će to biti dobro. Možeš skinuti košulju. Žene će biti jako zadovoljne zbog toga", potaknula ga je novinarka, na što je Dimitrios krenuo otkopčavati košulju i oblačiti dres.

Video možete pogledati od 32:40. 

Kad je odjenuo dres, nastavili su s emisijom.

VIDEO>> Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
23:00 06.07.2020.

jedino kaj valja na tom poljudu je stadion i mirta a o klubu je šteta trošiti riječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije