Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Horvat osjećao da neće pobijediti, a svi su mislili da je lažno skroman

horvat
26.06.2011.
u 22:37

Nemeš i Marijana kao par nisu došli do superfinala, ali Horvat i Duško jesu - rekla je simpatična voditeljica i trenutak poslije pozvala Horvata da kao treći finalist napusti studio.

Ni slutila nije Marijana Mićić, voditeljica BB-a da će svojim riječima prizvati vraga.

- Nemeš i Marijana kao par nisu došli do superfinala, ali Horvat i Duško jesu - rekla je simpatična voditeljica i trenutak poslije pozvala Horvata da kao treći finalist napusti studio.
Tako se za titulu pobjednika Big Brothera u ovom trenutku bore Duško i Marijana.

Ispadanjem Horvata koji je slovio za glavnog favorita publika je bila šokirana, složile su se s time i voditeljice.

- Imao sam osjećaj da neću pobijediti, a svi su mislili da sam lažno skroman - rekao je Horvat koji će BB pamtiti po lijepome i jako je sretan što je bio dio showa.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar gadogadni
gadogadni
01:00 27.06.2011.

koji si pa ti...do zadnje si mi bio favorit, a jesi me sje...znao sam da nemaš muda ali da nemaš ni pišu to nisam znao...smradu jedan...isto tako sam znao da engleska na nikoga ne utječe dobro...looser

DA
darmar
01:58 27.06.2011.

Razocarao si me Horvatu jako, iako si mi do proglasja pobjednika bio jako drag. Pokazao si svoj istinski karakter kad nisi izisao cestitat Marijani. Trebao bi se sramit glede toga, sto si se pokazao kakav jesi. Ipak si na kraju pokazao da si folirant 100%. Sve si glumio. Nisi izisao cestitat Marijani pobjedu. Pa nije ona sama sebe izbrala nego ljudi. I ti kao nesto se umislio i uvrijedio. E sad se vrati baby s. jer to zasluzujes.

AV
avijaticar
10:54 27.06.2011.

koji ljigavac,i da je namjesteno vidlo se kako je marijana bila u šoku sinoc kad joj nisu cestitali svi,a on ju tjesi pola sata ranije,glumi svima prijatelja,kakvi glumci i licimjeri... na kraju je pukao od zavisti i nije joj mogao doci cestitati, imao sam davno dobru intuiciju i osjetio da je ljigav bez obzira sta on radio i govorio,jadni oni koji nalete na takve prijatelje,,,a mislio je da ce pobijediti.primitivac,a glumi svjetskog tipa,uguzio se je bogatim Židovima u Londonu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije