Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maleni ima zanimljivo ime

Hollywoodska glumica i markantni Zaprešićanin uživaju u šetnji sa sinom

Foto: profimedia
1/6
19.09.2020.
u 21:00

Glumica Chloe Sevigny i Siniša Mačković prije četiri mjeseca postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Vanja.

Ravnatelj galerija Karma Art Siniša Mačković i njegova supruga, hollywoodska glumica Chloe Sevigny prije četiri mjeseca dobili su sina kojem su dali ime Vanja. Par je uživao u šetnji New Yorkom sa sinom te su nosili zaštitne maske na licu zbog pandemije koronavirusa. Chloe i Siniša su se upoznali prije dvije godine, a upoznala ih je zajednička prijateljica koja je Chloe rekla kako je Siniša drag i iskren te osoba sa stilom i poznavatelj umjetnosti.

Foto: profimedia
Siniša je dio djetinjstva proveo u Zaprešića i onda se s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a prije 10 godina stigao je u New York. Nekoliko dana prije nego im se rodio sin Chloe je u jednom intervju rekla kako je imala napadaj panike nakon što su joj u bolnici rekli kako Siniša zbog pandemije koronavirusa neće moći biti uz nju tijekom poroda. - Imala sam napadaj panike i nisam mogla prestati plakati kad sam to čula - ispričala je Chloe.

Bolnice u New Yorku ipak su dopustile očevima da budu prisutni na porodu, ali prije toga su se trebali testirati na koronu. Chloe i Siniša napravili su to prije odlaska u rodilište i oboje su bili negativni te je Siniša bio uz nju dok im se rađao sin Vanja.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
23:46 19.09.2020.

Glumica? Koji su to filmovi u kojima je dotična glumila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije