Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju 2-godišnjeg sina

Hollywoodska glumica i markantni Zaprešićanin dvije godine nakon vjenčanja opet stali pred oltar

Foto: Profimedia
1/4
19.05.2022.
u 22:00

Nakon što su prije dvije godine uplovili u bračnu luku sami uz matičara u gradskoj vijećnici u New Yorku, ovaj put su odlučili svoju ljubav potvrditi i pred obitelji i prijateljima. Chloe je isto tako, za razliku od prvog puta, nosila vjenčanicu, rad modne kuće Jean-Paul Gaultier.

Ravnatelj galerija Karma Art Siniša Mačković i njegova supruga, hollywoodska glumica Chloe Sevigny odlučili su se vjenčati i drugi put.

Nakon što su prije dvije godine uplovili u bračnu luku sami uz matičara u gradskoj vijećnici u New Yorku, ovaj put su odlučili svoju ljubav potvrditi i pred obitelji i prijateljima.

 

Chloe je isto tako, za razliku od prvog puta, nosila vjenčanicu, rad modne kuće Jean-Paul Gaultier. 

 

Sevigny i Siniša već su postali i roditelji, pa je njihovom vjenčanju prisustvovao i njihov preslatki dvogodišnjak, Vanja.

 

Podsjetimo, Chloe i Siniša su se upoznali prije dvije godine, a upoznala ih je zajednička prijateljica koja je Chloe rekla kako je Siniša drag i iskren te osoba sa stilom i poznavatelj umjetnosti.Siniša je dio djetinjstva proveo u Zaprešića i onda se s roditeljima i starijom sestrom odselio u Australiju. Tamo je diplomirao grafički dizajn, a prije 10 godina stigao je u New York. Nekoliko dana prije nego im se rodio sin Chloe je u jednom intervju rekla kako je imala napadaj panike nakon što su joj u bolnici rekli kako Siniša zbog pandemije koronavirusa neće moći biti uz nju tijekom poroda.

- Imala sam napadaj panike i nisam mogla prestati plakati kad sam to čula - ispričala je Chloe. Bolnice u New Yorku ipak su dopustile očevima da budu prisutni na porodu, ali prije toga su se trebali testirati na koronu. Chloe i Siniša napravili su to prije odlaska u rodilište i oboje su bili negativni te je Siniša bio uz nju dok im se rađao sin Vanja.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije