Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povukao se

Bruce Willis snimljen u javnosti prvi put nakon što je njegova obitelj obavijestila fanove o teškoj dijagnozi

Foto: Profimedia
1/10
18.05.2022.
u 11:10

Glumac se povukao iz javnosti zbog teške dijagnoze. Naime, Wills pati od afazije, stečenog gubitka ili poremećaja govora, govornog izražavanja (ekspresija) ili razumijevanja, a uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centra za govor.

Glumac Bruce Willis (67) nakon dugog izbivanja iz javnosti snimljen je u jednom restoranu u Kaliforniji. Bruce je ručao s prijateljem na terasi te se nisu previše obazirali na fotografe. Glumac se povukao iz javnosti zbog teške dijagnoze o kojoj je javnost obavijestila njegova obitelj. 

Foto: Profimedia

Inče, nedavno su članovi njegove obitelj na društvenim mrežama objavili da glumac ima zdravstvenih problema koji utječu na njegove kognitivne sposobnosti.  

"Kao obitelj željeli smo podijeliti s vama informaciju da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga se Bruce oprašta od glume koja mu je toliko značila.

Ovo je jako izazovan trenutak za obitelj i jako smo zahvalni na vašoj ljubavi i podršci. Idemo kroz ovo zajedno, kao obitelj, a htjeli smo obavijestiti obožavatelje jer znamo koliko vam on znači, ali i koliko vi značite njemu", napisali su članovi obitelji Willis na Instagramu.

Afazija je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja (ekspresija) ili razumijevanja, a prouzročena je oštećenjem mozga, odnosno centra za govor. 

Podsjetimo, Lala Kent, koja je glumila Willisovu kćer na snimanju filma "Hard Kill", prisjeća se da je Bruce na snimanju ovog filma bez najave i sasvim neočekivano pucao iz pištolja, što je uznemirilo sve na setu i nije znao objasniti zašto se to dogodilo. Njegovi kolege glumci iz filma "White Elephant", koji je snimao prošle godine u travnju, ispričali su kako ih je Bruce na snimanju pitao što on tu radi, a redatelj tog filma, Jesse V. Johnson, kaže da mu je Willisov tim rekao da je za glumca najbolje da radi samo do ručka jer mu je cjelodnevni boravak na setu naporan. 

Redatelj filma "Out of Death" bio je svjestan zdravstvenih tegoba koje su snašle glumca i zato je na snimanju ovog filma iz 2021. zamolio scenariste filma da Willisove rečenice budu kratke kako bi ih lakše pamtio. 

Neimenovani izvor rekao je za Page Six da su njegove narušene kognitivne sposobnosti bile javna tajna u Hollywoodu jer je glumac stalno imao problema s glumom u svojim filmovima i to najviše zadnje dvije godine. Zbog toga je tijekom snimanja nosio slušalice kako bi mu iz produkcije mogli reći tekst koji je zaboravio. Zbog toga su produkcije filmova u kojima je glumio sve više koristile njegova dvojnika jer je svima postalo očito kako Bruce više ne može glumiti

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar solinarep
solinarep
11:53 18.05.2022.

Ne daj se Bruce! Umri muški!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije