Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna novinarka

Sportsko izdanje: Fani Stipković pokazala ubojite trbušnjake i kako liniju dovodi do savršenstva: 'Ljepotica'

Foto: Privatni album
1/12
27.11.2022.
u 10:32

Fani je velika zaljubljenica u sportskog načina života, pa ne čudi što redovito vježba i tako ostaje u top formi. Sada je podijelila fotografiju na kojoj visi sa sprave za zgibove u pripijenim tajicama i sportskom grudnjaku u prvom planu je njezin isklesani trbuh i mišići.

Naša  sportska novinarka s madridskom adresom Fani Stipković (40) neumorno radi na svojoj liniji, a pratitelje na Instagramu često počasti fotkama iz teretane.

Fani je velika zaljubljenica u sportskog načina života, pa ne čudi što redovito vježba i tako ostaje u top formi. Sada je podijelila fotografiju na kojoj visi sa sprave za zgibove u pripijenim tajicama i sportskom grudnjaku u prvom planu je njezin isklesani trbuh i mišići. ''Top'', ''Sjajno'', ''Savršena'', ''Ljepotica'', ''Goriš'', pisali su pratitelji

Inače, Fani često s pratiteljima na Instagramu dijeli fotografije na kojima pokazuje kako vježba. Jednom prilikom je na fotkama pozirala u teretani te pokazala kako radi čučnjeve.  Novinarka je tada istaknula svoj bujni dekolte, a pozornost su privukli i njeni savršeno isklesani trbušni mišići. Zatim je pokazala kako s utegom radi čučanj i istaknula čvrstu guzu u tajicama tigrastog uzorka.

- Ostanite jaki – napisala je u opisu, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente. ''Tako lijepa'', ''Zdrava, lijepa i jaka'', pisali su.
Stipković se krajem prošle godine zaručila za bivšeg nogometaša Fernanda Hierra. Par se upoznao 2019. godine, a detalje susreta ispričala je u jednom intervjuu.

-Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – rekla je Fani koja ne štedi komplimente na račun svog novog odabranika. 

 -Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi – istaknula je Stipković.

Prije sedam godina pokrenula je i vlastiti kanal "Fani TV", na kojem su njezini ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatim osobama i poduzetnicima, a predstavlja i putna i lifestyle središta diljem svijeta. Stipković je proglašena i najseksi novinarkom Europe, a svakom novom fotkom na Instagramu opravda taj status. 

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Ključne riječi

Komentara 1

WA
wannabenovinari
10:40 27.11.2022.

Ima nelijep trbuh i skroz je neženstvena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije