Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napeti dvoboji

Hoće li show The Voice rastaviti još jedan ljubavni par?

Valentina Trstenjak
07.03.2015.
u 08:50

Šest novih "obračuna" vokalima čeka nas u večerašnjoj, trećoj emisiji dvoboja u HRT-ovu pjevačkom showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske"

Šest novih "obračuna" vokalima čeka nas u večerašnjoj, trećoj emisiji dvoboja u HRT-ovu pjevačkom showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske". Tijekom audicija, a potom i priprema za dvoboje, natjecatelji su se zbližili i rastanak teško pada i njima i mentorima, osobito kada daljnje natjecanje napusti kandidat koji je u ljubavnoj vezi s drugim kandidatom.

Navijat će za dragu

Bio je to slučaj s Riječanima Anom Cerovac i Danielom Juriševićem.

Daniel je naime pobijedio u duelu, a Ana je napustila show prošle subote. Večerašnja emisija showa "The Voice" mogla bi rastaviti još jedan zaljubljeni par! Naime, večeras će u duetu pjevati Valentina Trstenjak, članica tima Ivana Dečaka i djevojka Pjerina Ruževića koji je prošli tjedan pobijedio u duetu i nastavio se za finale boriti u Jacquesovu timu. Pjerino se cijelim srcem nada da će njegova draga proći dalje i svim silama navija za nju, a hoće li mu se želja ostvariti i hoće li Valentina pjevanjem nadjačati svog zasad još nepoznatog suparnika u ringu u HRT-ovu studiju, doznat ćemo za nekoliko sati. Splićani Valentina Trstenjak (20) i Pjerino Ružević (22) zaljubili su se upravo na snimanju "The Voicea". Ubrzo nakon početka snimanja showa počeli su gajiti simpatije jedno prema drugome, a svoju ljubav nisu krili od ostalih kandidata kao ni od javnosti. Koliko je romantičan Pjerino je pokazao objavivši na Facebooku "selfie" s Valentinom uz poruku "Because I fall in love with you every single day" (Jer se zaljubljujem u tebe svaki dan). Da su oboje romantične duše, svjedoči i izbor pjesama koje su otpjevali na audiciji. Pjerino je žiri oborio s nogu pjesmom "Stay with me" i upao u tim Jacquesa Houdeka, dok je Valentina interpretacijom pjesme "Da li znaš da te volim" osvojila Ivana Dečaka.

Sluša Ivu Robića

Dakle, pred plavokosom i talentiranom Valentinom Trstenjak jedna je od najvažnijih večeri u životu u kojoj bi njen san da postane pjevačica za jednu vrlo visoku stepenicu mogao postati bliže stvarnosti. Ova mlada Splićanka dolazi iz obitelji glazbenika. Posljednjih godinu dana članica je benda s kojim je prošla cijelu Hrvatsku, a kako kaže, voljela bi se profilirati kao R'n'B i pop pjevačica. Glazbeni uzori su joj Aretha Franklin, Beyoncé, Josipa Lisac i Dino Dvornik, a voli slušati i pjesme Ive Robića te Vice Vukova.

– Senzibilitet prema glazbi stekla sam u svojoj obitelji, od mame, tate, dva brata i dvije sestre. Sretna sam što imam veliku obitelji – ističe Valentina.

>> Mateo Resman i Tomislav Užarević komentirali dvoboje u showu "The Voice"

Komentara 4

Avatar guza guzic
guza guzic
20:38 07.03.2015.

joj nemojte,zar da se rastave a jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj prikinite tu zalost nemogu se zaustavit rikati ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Avatar ucjena
ucjena
15:52 07.03.2015.

hoce sigurno, rastavit ce ih, jedino ako budu pametni i ako se vole, napustit ce te gluposti, ionako od toga nece imati nista, ka shvate i popisu ugovor, isto kao i nogometasi, drugi ce zaradivati, a oni patiti, bolje da se vole, ako se vole, j, takovu slavu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije