Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRYSTAL HARRIS

Hefnerova udovica neće naslijediti ni dolara

Crystal Harris
Foto: Press Association/PIXSELL
1/28
28.09.2017.
u 16:56

Iako su u braku bili pet godina, Crystal je potpisala predbračni ugovor, u kojem se obvezala kako u slučaju razvoda ili smrti neće tražiti ni dolara. No, u jednoj stavci Hefner se obveza kako će "nakon njegove smrti biti zbrinuta", pa valja očekivati kako Crystal ipak neće odjednom postati siromašna.

Crystal Harris (31), udovica osnivača Playboya Hugha Hefnera neće naslijediti ništa od njegovog bogatstva vrijednog 200 milijuna dolara. Iako su u braku bili pet godina, Crystal je potpisala predbračni ugovor, u kojem se obvezala kako u slučaju razvoda ili smrti neće tražiti ni dolara. No, u jednoj stavci Hefner se obveza kako će "nakon njegove smrti biti zbrinuta", pa valja očekivati kako Crystal ipak neće odjednom postati siromašna.

Hefnerovo bogatstvo raspodijelit će njegovih četvero djece i humanitarne organizacije.

Crystal Harris
1/17

Komentara 14

SC
schwertransport
18:40 28.09.2017.

i tako je sa njim bila iz ljubavi a ne zbog love ne stvarajte joj dodatnu bol

DU
Deleted user
17:18 28.09.2017.

On 91 godinu, ona 31???? Mašala!!! I sramota.

CH
CharlesBukowski
11:02 30.09.2017.

bravo stari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije