Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo Hugh Hefner

Spavao je s muškarcem i skoro ga je ubila igračka za seks

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
28.09.2017.
u 09:11

Hugh Hefner živio je u Playboyevoj vili, a njegove zečice tvrde da ih je stalno kontrolirao i oduzimao im tisuću dolara džeparca ako bi vilu napustile nakon 22 sata

Hugh Hefner, osnivač Playboya, preminuo je u 91. godini života i dok se od njega na društvenim mrežama opraštaju Playboyeve zečice, poznate glumice i glazbenice koje su i zahvaljujući razgolićenim naslovnicama Playboya stekle popularnost, prisjetit ćemo se nekoliko zanimljivih detalje iz  Hefnerova bogatog i ispunjenog života.

Nakon srednje škole otišao je u vojsku i oženio se s Mildred Williams. Supruga mu je priznala da je tijekom njegova služenja u vojsci imala ljubavnu aferu.  Priznao je da je to bilo najgore što je čuo u životu, ali njegova supruga isto tako nije se protivila tome da on švrlja okolo. U jednom je intervjuu priznao da nikada nije varao suprugu, ali je zato sve to nadoknadio poslije braka i tvrdio je da je spavao s više od tisuću žena.U braku, u kojem je dobio sina Davida i kći Christie, izdržao je deset godina.

U vojsci je Hefner radio kao novinar za vojni časopis i 1953. je digao kredit kako bi pokrenuo svoj magazin koji je planirao nazvati Stag Party. Hefner se tri puta ženio i imao je pet životnih partnerica te ima četvero djece. Njegova kći Christie 1988. godine postala je izvršna direktorica Playboya, a nakon što je 2008. dala otkaz dijelu zaposlenika i uvela određene novosti, otac ju je maknuo s te funkcije. Prije deset godina objavljena je biografija "Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream" autora Stevena Watsa, u kojoj je autor objavio zanimljive podatke o osnivaču Playboya.

Tvrdio je kako je još prije osnivanja Playboya Hefner imao velike seksualne apetite. Već tada je pristao na poziv da vodi ljubav s još dvije osobe, a pristao je i na seks s muškarcem. Njegovo homoseksualno iskustvo dogodilo se jednom i to kada mu je u jednom baru prišao nepoznati  muškarac i predložio mu da ga oralno zadovolji, na što je Hefner pristao. Navodno nije požalio zbog tog iskustva, ali nije ga toliko oduševilo i  više se nije upuštao u seksualne odnose s muškarcima. Autor piše da je Hug završio u krevetu s vlastitim bratom i njegovom suprugom. Iako sam javno nikada o tome nije pričao, kada je knjiga izašla, rekao je da je zadovoljan napisanim i da je sve istinito. 

1/17

Knjiga je otkrila i kako je 1977. godine Hefner bio blizu smrti dok se ispod plahti igrao s jednom od Playboyevih zečica. Naime, Hefner je  odlučio stvar začiniti uz pomoć jedne seksualne igračke i uskoro se počeo gušiti, a zečica je primijetila da je Hugh igračku progutao i da se guši. Lupila ga je nekoliko puta po leđima, igračka je izišla i spasila mu je život. 

Hefner, nekoć zvan prorokom hedonizma, a ponekad su ga opisivali kao Petra Pana pretjeranog libida jer je u svojoj legendarnoj kući, Playboyevoj palači, imao 'harem' mladih plavuša, što je dokumentirano u televizijskom 'reality showu' "The Girls Next Door" koji se emitirao od 2005. do 2010. godine. 

Umirovljene zečice medijima su ispričale kako u vili, uz zabave i seks, postoje i  pravila kojih se sve zečice moraju pridržavati.

Djevojke nisu smjele napuštati vilu poslije 22 sata, a ako bi to učinile, Hefner bi im oduzeo tisuću dolara džeparca. Hefner je, pričaju zečice, volio imati kontrolu nad svime i nije htio da se djevojke bavi bilo čime drugim i zato im je osigurao zdravstveni zaštitu, frizere, šminkere, plastične kirurge...

U treći brak ušao je 2012. s 60 godina mlađim Crystal Harris, a Hef kako su ga od milja zvali bit će pokopan u grobnici koja se nalazi uz grobnicu Marilyn Monroe, njegove prve muze i Playboy zečice. 

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar KalebJosua
KalebJosua
09:28 28.09.2017.

Zasto zecice a na kokoske?

LU
lunar777
10:27 28.09.2017.

Večernjak se zaista pretvorio u Index, a još kad mu je u vlasništvu i Srbin gdje će mu biti kraj? Pa koga boli za takve vijesti, dajte neke pametne ljude reklamirajte a stalno ljudski šljam..

DU
Deleted user
10:49 28.09.2017.

Ovakvi naslovi i članci na udarnoj poziciji vaše naslovnice vjerodostojan su dokaz vašeg srozavanja na dno uličarskog glasila. U što se to pretvorio nekad ugledni Večernji list?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije