Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je isplanirao

Harry je u tajnosti radio na novom potezu koji je njegovog oca, ali i ostatak obitelji ostavio u šoku

Foto: PA/Pixsell
1/9
20.07.2021.
u 08:42

Princ će objaviti memoare o svojem životu, a njegova obitelj strahuje kakve će se sve informacije objaviti

Princ Harry piše memoare o svom životu koji će biti objavljeni krajem 2022., priopćio je u ponedjeljak izdavač Penguin Random House. Knjiga će dati "konačan prikaz iskustava, pustolovina, gubitaka i životnih lekcija koje su ga pomogle izgraditi", objavio je izdavač.

Harry i njegova supruga Meghan, bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, odrekli su se svojih kraljevskih dužnosti početkom 2020. a sada žive u Kaliforniji sa svoje dvoje djece. Par je šokirao britansku monarhiju u ožujku intervjuom s Oprom Winfrey u kojem je Meghan optužila kraljevsku obitelj da se zabrinula koliko će tamne kože biti njihov sin te da su je doveli do ruba samoubojstva. Harry je rekao da piše memoare "ne kao princ kakav je rođen, nego kao čovjek kakav je postao".

"Našao sam se u svakakvim ulogama tijekom godina i nadam se da pričajući svoju priču, uspone i padove, greške, naučene lekcije, mogu pomoći pokazati da, bez obzira odakle potičemo, imamo više zajedničkog no što mislimo", poručio je u priopćenju.

Harry, piše Daily Mail na memoarima u tajnosti radi već 18 mjeseci i očekuje se kako će se na policama knjižara knjiga naći već u listopadu, a kraljevska obitelj trenutno se hvata za glavu jer nisu imali pojma o ovom novom potezu princa Harryja i strahuju kako će ih prikazati u memoarima. Princ Harry s izdavačem je potpisao ugovor vrijedan 20 milijuna dolara, a nema sumnje kako će princ i od prodaje knjige zaraditi milijunske iznose. 

Izvori bliski princu Charlesu kažu kako je on šokiran novim potezom svog mlađeg sina, a unutar palače već se priča kako je to Harryjeva knjiga koju je napisala Meghan i nitko ne može vjerovati u kojoj mjeri Harry cijelo vrijeme krivnju za sve svaljuje na svoju obitelj, a ne priznaje da je i sam radio pogreške. 

- Harry i Meghan zadnjih 18 mjeseci rade sve što su obećali kraljici da neće raditi, a obećali su da neće zarađivati na račun svojih titula i kraljevske obitelji. To je zbilja tužno - izjavio je jedan izvor s kraljevskog dvora. Upućeni kažu, prenosi Daily Mail, kako će memoari bez sumnje napraviti veliku štetu kraljevskoj obitelji i razdor koji je nastao između Harryja i njegove obitelji biti će teško popraviti.

VIDEO Otkriveno je da su posljednje riječi princeze Diane bile: Bože, što se dogodilo?

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
09:27 20.07.2021.

Ma prestanite nas informirati o toj britanskoj obitelji koja s nama nema nikakve veze.. niti nas šokiraju, niti nas zanimaju, niti nam je zanimljivo

ŠP
špadalo
09:26 20.07.2021.

Trlji brlji...

AD
adminka
09:41 20.07.2021.

..niko od njih nema karizmu i interes javnosti za sebe kao što je to imala Dijana, na žalost oni svi medijski žive na njezinoj slavi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije