Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštar komentar

Hamed Bangoura opleo po onima koji se 'promoviraju' zahvaljujući potresu, javila mu se i Jadranka Kosor

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
31.12.2020.
u 11:28

U komentarima mu se odmah javila i bivša premijerka Jadranka Kosor.

Potresi koji još uvijek tresu Hrvatsku postali su glavna tema i na društvenim mrežama. Brojni poznati odlučili su odmah krenuti prema Petrinji i Sisku i pomoći ljudima koji su ostali bez domova, a svoja humanitarna djela i pozive na akciju nerijetko su dijelili putem Facebooka i Instagrama. Njihove kampanje i 'samopromocije' očito su dozlogrdile bivšem TV voditelju Hamedu Bangouri koji je svoje nezadovoljstvo iskazao putem Twittera.

"Ova promocija i samopromocija nekih na ostatcima potresom pogođenih područja postaje degutantna", napisao je Bangoura. U komentarima mu se odmah javila i bivša premijerka Jadranka Kosor.

"Strahota", napisala je Kosor.

Foto: Twitter

Hamed nije imenovao nikoga, a u komentarima su mu se odmah javili pratitelji i pitali na koga točno misli.

"Npr?", "Treba ih imenovat bez pardona", "Bravo, svaka čast, mislimo isto, ne znam zašto sam čekao da već prije ne objavim isto", samo su neki od komentara.

Foto: Twitter

Ključne riječi

Komentara 71

Avatar Burviles
Burviles
11:47 31.12.2020.

Kosor,pa ta jedva čeka da dojde na onu N1 i počne pljuvati po svemu !!!

ZW
zweistein
11:39 31.12.2020.

dok neki idu pomagati, ovi drugi ( bangura, kosor, mesić, pusić.... ) ostaju u toplim domovima i napadaju ove što pomažu.... tako je to u hrvatskoj od domovinskog rata... krivi su oni što su branili....

FR
franjo2
12:45 31.12.2020.

Ako pomažeš ljudima nevaljaš a ako nepomažeš opet nevaljaš. Da sažmem idiotima nemožeš nikada udovoljiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije