Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevsko vjenčanje

Haljina Kate Middleton izazvala pomutnju, koje je boje?

Princeza Charlotte i princ George
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.05.2018.
u 22:21

Naime svi se pitaju je li njezina haljina žute ili bijele boje

Kate Middleton je na kraljevskom vjenčanju obukla svijetlu haljinu koju je dizajnirao Alexander McQueen. No, boja njezine haljine na društvenim mrežama izazvala je burnu raspravu. Naime svi se pitaju je li njezina haljina žute ili bijele boje

Neki su joj spočitnuli da je obukla haljinu bijele boje na tuđem vjenčanju. 

- Je li netko rekao Kate da ne bi smjela nositi bijelo na tuđem vjenčanju? Ne može podnijeti da to nije njezin dan - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

No, ipak neki su komentarali da je haljina ipak svjetlo žute boje kako Kate na vjenčanju ne bi odvlačila pažnju. Mišljenja su podijeljena.

Princeza Charlotte i princ George
1/10

 

Komentara 7

LU
Lujo123
22:39 19.05.2018.

ja se isto pitam i molim novinare VL da to žurno razjasne inaće nacija nebu mogla spavati! Novinari VL - žurno psihijatru!

NE
Nepoželjna
14:55 20.05.2018.

To nije haljina nego kaputić, nježne boje vanilije, što se lijepo vidi na jednoj slici gdje se sagnula.

Avatar anti_komunist
anti_komunist
06:55 20.05.2018.

boje je sargastopirgaste.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije