Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan duo

Halid Bešlić priredio spektakl u Areni, a prava euforija u publici je nastala kada mu se pridružio ovaj gost

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/13
04.12.2022.
u 10:28

Zadnji put je glazbenik u Areni Zagreb pjevao prije četiri godine, a ove godine je publici predstavio i pjesme s novog albuma "Trebević".

Četiri godine nakon spektakla koji je svojim obožavateljima priredio u Areni Zagreb, Halid Bešlić sinoć se vratio na isto mjesto i opet dokazao zašto je jedna od najvećih glazbenih zvijezda. Rasprodana Arena s velikim je pljeskom dočekala Halida kada se popeo na pozornicu i pjevali su s njim dobro im poznate hitove, a prije dvoje godine glazbenik ih je razveselio i objavom novog albuma "Trebević".

Nove pjesme zapisale su novu povijest u karijeri ovog regionalnog glazbenika, te tako čvrsto uz bok stale njegovim prijašnjim uspješnicama i sudeći prema reakcijama publike sinoć već su ih uvrstili među omiljene pjesme Halida Bešlića. Kada se na pozornici u Areni Halidu pridružio glumac Enis Bešlagić nastala je prava euforija u publici. Glumac i pjevač već su dobro uigran tim jer se Enis uvijek rado odazove pozivima da zapjevaju zajedno, a Enis je bio Halidov gost i 2009. kada su također pjevali hit Crvene jabuke Jazz.ba.

 

 

Sinoć se Bešliću pridružio u trenutku dok je pjevao hit "Ja bez tebe ne mogu da živim". Enis je prije koncerta podijelio nekoliko videa iz backstagea i pokazao kako su se pripremali.  - Evo ga draga publiku da vidite što radi Halid prije koncerta, samo vitamini, samo vitamini. Zato ovako dobro izgleda - pokazao je Enis u video u kojem zajedno s Halidom jede mandarine uoči nastupa. 

Komentara 40

Avatar Payback
Payback
11:17 04.12.2022.

Nekako mi se čini da dio ovih forumasa vrlo rado sulsa cecu i brenu i turbiflovkere

LE
Levanto
10:46 04.12.2022.

Ne znam ča je, ali ja to ne mogu slušati. Predaleko je od mojih odabira muzike.

VO
volimnju
12:28 04.12.2022.

došao malo po kune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije