Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi sadržaj

Hakiran profil poznate pjevačice i objavljena je njena golišava fotografija

Nicole Scherzinger
Foto: Profimedia
1/7
16.09.2019.
u 22:35

Sporna fotografija je 30 minuta nakon objave uklonjena, a tko je hakirao profil Nicole Scherzinger još nije poznato.

Pjevačica Nicole Scherzinger našla se na meti hakera. Naime, hakeri su napali njezin Instagram račun i na njezinom profilu objavili su fotografiju na kojoj je Nicole u golišavom izdanju te je na fotografiji pisalo kako će odlaskom na njezin Instagram story pronaći i video seksi sadržaja.

Pisalo je i kako će prvih pet tisuća obožavatelja koji preuzmu taj sadržaj moći pogledati njezin seksi video u cijelosti. Fotografija na kojoj je golišava Nicole navodno je fotomontaža i nakon pola sata sporna fotografija je uklonjena s Instagrama pjevačice.

Pjevačica se još nije oglasila o cijeloj situaciji i nije poznato tko joj je hakirao profil na ovoj poznatoj društvenoj mreži.  Nicole je bila članica grupe Pussycat Dolls, a poznata je i po ljubavnoj vezi sa svjetskim prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you to the @televisionacad for having me at the #CreativeArtsEmmys last night! ❤️

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

 

Par je u nekoliko navrata prekidao vezu i opet su se mirili, a 2010. godine glasnogovornik para je izvijestio javnost kako Nicole i Lewis više nisu zajedno.  Rekao je kako nije treća osoba kriva za njihov razlaz već su se oboje odlučili usredotočiti na svoje karijere.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:28 17.09.2019.

Hocete li napokon prestati s tim glupostima o " hacking" ovakvih totalno nebitnih osoba?

DU
Deleted user
08:14 17.09.2019.

Ma koje gluposti, "hakeri" , dajte molim vas curi nedostaje medijske pažnje pa je naručila "hakere".Što stavlja na profil slike ako ne želi da budu vidljive svima...

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
09:07 17.09.2019.

Ako nije frontalna golotinja, ne zanima me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije