Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno dobra vijest

Velika tragedija obilježila je život manekenke, a sada u 41. godini čeka prvo dijete

Foto: Instagram screenshot
1/5
26.08.2019.
u 13:42

Nakon nesreće, Petra Nemcova osnovala je 'Happy Hearts Fund', zakladu koja pomaže obnoviti škole koje su pogođene prirodnim katastrofama.

Češka manekenka Petra Nemcova, na društvenim je mrežama objavila da će u 41. godini napokon postati majka.

- Naša obitelj se širi, kao i moj trbuh. Osjećam se zahvalno jer nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim božanstvenim darom - napisala je lijepa Petra uz fotografiju na kojoj se vidi njezin trudnički trbuščić. Naime, Petra se početkom kolovoza udala za Benjamina Larretchea, poduzetnika s kojim je u vezi već neko vrijeme.

Ove lijepe vijesti za manekenku dolaze nakon prilično teškog životnog perioda. Iako je imala sve - ljepotu, zaručnika i uspješnu karijeru Nemcovoj se u jednom danu promijenio cijeli život. Prije 15 godina, Petra i njezin tadašnji zaručnik, Simon Atlee, išli su na odmor na Tajland, ali umjesto odmora našli su se na udaru tsunamija.

Foto: DPA/Pixsell

Mankenka je preživjela, uspjela je zahvaljujući držanju za palmu nevjerojatnih osam sati. Petrin zaručnik Simon, na žalost, nije se izvukao, a njegovo tijelo nađeno je nekoliko mjeseci nakon tsunamija. Iako je preživjela, zdravlje lijepe manekenke bilo je ugroženo do te mjere da je morala ponovo učiti hodati.

- Naučila sam da je sve moguće u bilo kojem trenutku. Svaki dan je dar. Kada sam ležala u bolnici nisam mogla hodati, ali sam rekla sama sebi da još uvijek imam obitelj i prijatelje. Iako više nisam imala zaručnika. Zahvalnost može pobijediti svako beznađe - rekla je Petra u jednom intervjuu prošle godine.

Nakon nesreće osnovala je 'Happy Hearts Fund' zakladu koja pomaže obnoviti škole koje su pogođene prirodnim katastrofama. Za svoj humanitarni rad, manekenka je i nagrađena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije