Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan detalj...

Instagram zvijezda pojavila se na crvenom tepihu i zbog ovoga joj se svi rugaju

Foto: PA/Pixsell
1/3
28.08.2019.
u 17:42

Tammy Hembrow broji deset milijuna pratitelja na Instagramu, ali očito još nije prepoznatljiva u svijetu slavnih jer kad se pojavila na dodjeli iza nje je stajala žena koje je nosila natpis s njezinim imenom.

Tammy Hembrow na Instagramu je prava zvijezda, ali izgleda da tu istu popularnost ne uživa i izvan ove društvene mreže.

Na dodjeli MTV VMA nagrada u New Jerseyju pokazalo se kako 10 milijuna pratitelja nije dovoljno da bi vas mediji prepoznali na crvenom tepihu. 

Zato je iza Tammy stajala žena koja je nosila natpis na kojem je bilo ispisano njeno ime. - Tammy Hembrow, Australija - pisalo je na papiru kako bi fotoreporteri i novinari znali o kome je riječ. Ovakva situacija nije ništa neobično na ovako velikim događajima s puno uzvanika, ali za  Tammyne obožavatelje ova situacija je iznenadila i narugali su se s njom.

Dobila je puno komentara u stilu; kakve veze ona uopće ima s MTV-jem da bi se tamo pojavila te kako očito nitko nema pojma tko je ona kad na crvenom tepihu moraju nositi natpis s njenim imenom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije