Naslovnica Showbiz Hollywood

'Sve su htjele biti s Bradom, a ja nisam bila dobra za njega'

Glumica je u jednoj radijskoj emisiji priznala kako je ona kriva za prekid s Pittom s kojim je u vezi bila dvije godine.
03. rujna 2017. u 19:05 1 komentara 6946 prikaza
gwyneth paltrow
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Glumica Gwyneth Paltrow u intervju u  radijskoj emisiji Girlboss otvoreno je pričala o svojim bivšim dečkima Bradu Pittu i Benu Afflecku.

angelina jolie Konačno Angelina i Brad su se pomirili! U suzama su pali jedno drugom u zagrljaj

Priznala je kako je ona jedini krivac za prekid s Bradom s kojim je bila u vezi od 1995. do 1997. godine.

- Jednostavno sam zeznula. Nisam bila dobra za njega, a sve su žene htjele biti s njim. Pa to je Brad Pitt tko ne bi htio biti s njim? -rekla je Gwyneth.

Osvrnula se i na vezu s Benom Affleckom i rekla kako u vrijeme kad su bili zajedno Ben nije bio dobar za samog sebe, pa nije mogao biti dobar niti za nju.

Razgovor o vezama zaključila je ovako: Stvarno sam zeznula puno veza. Kad razmislim, bila sam dobra prijateljica, kći i sestra, a mislim i majka, ali sam ranjiva u ljubavnim odnosima i često ih zeznem. 

Ivan Herceg Što je razlog Ivan Herceg napustio kolegicu, želi se vratiti bivšoj djevojci? Ben Affleck i Lindsay Shookus PREBOLIO RAZVOD Ben Affleck više ne skriva novu djevojku - navodno je s njom u vezi već tri godine? vlatka pokos Ljubomora? Vlatka Pokos četvrti put prekinula s Ivicom Biljanom

VIP izdvaja za Vas