Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBOLIO RAZVOD

Ben Affleck više ne skriva novu djevojku - navodno je s njom u vezi već tri godine?

Ben Affleck i Lindsay Shookus
Foto: Guliver/X17
1/7
11.07.2017.
u 16:25

Sretni par snimljen je na večeri u jednom talijanskom restoranu u Los Angelesu, a osmijesi na njihovim licima najbolje su govorili koliko su zaljubljeni.

Nakon što su mediji prošlog tjedna donijeli vijest da je glumac Ben Affleck (44) razvod od Jennifer Garner prebolio u naručju nove djevojke, TV producentice  Lindsay Shookus (37), jučer je stigla i potvrda njihove veze.

Sretni par snimljen je na večeri u jednom talijanskom restoranu u Los Angelesu, a osmijesi na njihovim licima najbolje su govorili koliko su zaljubljeni.

- Stigli su u limuzini i nakon večere se vratili u Benovu kuću - potvrdio je izvor Peopleu. Shokus je producentica emisije Saturday Night Live, a tamo je i upoznala bivšeg supruga Kevina Millera s kojim ima dijete. Affleck se prije tri mjeseca razveo od Jennifer Garner. zajedno imaju troje djece Violet (11), Seraphinu (8) i Samuela (5). U braku su bili 10 godina, a dogovorili su se za zajedničko skrbništvo nad djecom. No, ono što je najzanimljivije je da je Affleck navodno ljubovao sa Shookus dok je još bio u braku s Garner.

- Počeli su vezu prije tri godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je ona rodila. Nije se radilo o preljubu, oni su baš bili u vezi. Spavali su zajedno, nalazili se kad god su mogli i jedno drugom slali ljubavne poruke - kazao je izvor za US Weekly. Garner i Lindsayin bivši suprug Miller otkrili su njihovu vezu 2015. i oboje su bili šokirani, piše US Weekly. No, drugi izvor kazao je kako Shookus nije bila uzrok razvoda slavnog para, jer su već imali puno problema. Poznato je da je Garner zatražila razvod nakon što je otkrila da ju je Affleck prevario s dadiljom Christine Ouzounian.

Komentara 1

LI
liliZG
12:26 13.07.2017.

"Nije se radilo o preljubu,... oni su bili u vezi,... ",.. izvor si treba pogledati definiciju preljuba, oboje u brakovima, ako to nije preljub, što je? Bigamija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije