Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubomora?

Vlatka Pokos četvrti put prekinula s Ivicom Biljanom

vlatka pokos
Foto: Instagram
1/3
02.09.2017.
u 11:45

Zahlađenju odnosa između Vlatke i Ivice kumovala je navodno Samantha Tajik, kanadska Miss Universe iranskih korijena

Ni preseljenje u daleku Kanadu ni novi život u četvrti u kojoj živi njezin dragi nisu Vlatki Pokos donijeli mir i zadovoljstvo u emotivnom životu.

Najnovije vijesti koje dolaze od izvora bliskih Ivici Biljanu, a prenose ih 24 sata, govore da je 48-godišnja televizijska voditeljica ponovno prekinula s njim. I to nakon što je ovo ljeto na Rabu posjetila njegovu obitelj. Četvrtom zahlađenju odnosa kumovala je navodno lijepa Samantha Tajik, kanadska Miss Universe iranskih korijena. Biljanovi prijatelji tvrde da se lijepa misica povremeno sastaje s njim, što se Vlatki navodno nije svidjelo.

– Uvijek ćemo biti povezani, ali Vlatka i ja ne možemo biti u stabilnoj vezi. Ona je po prirodi ljubomorna žena, a ja sam poput divljeg konja. Moram biti slobodan – otkrio je Ivica Biljan, Ličanin koji godinama živi u Kanadi i ima tvrtku.

Veza voditeljice i bivšeg manekena Biljana počela je prije četiri godine, a jedan od njihovih prekida dogodio se prošlog ljeta kada je Biljan ušao u kratki brak s kanadskom agenticom za nekretnine.. 

Komentara 8

KR
kruti191
12:51 02.09.2017.

sprdačina

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:55 02.09.2017.

Koja vijest. Sada mi je odmah lakše baš sam se pitao što se dešava tamo.

Avatar anlaser
anlaser
15:02 02.09.2017.

stara očajnica samo ide od kreveta do kreveta. Daj se više skrasi negdje daviše ne čujem za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije