Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludi bar

Grdović otkrio da je u mladosti imao rock bend s Božidarom Kalmetom!

Foto: RTL
1/3
13.12.2019.
u 21:35

Dobro raspoloženi glazbenik prisjetio se svoje uspješne veslačke karijere pa ispričao kako je 1972. godine zamalo završio i na Olimpijskim igrama, a otkrio je i da je tijekom svojih glazbenih početaka imao vlastiti rock bend u kojem je svirao s Božidarom Kalmetom!

U goste Antoniji i Reneu večeras su stigla tri nova gosta - tvorac vječnih hitova i ''kralj bevande'' Mladen Grdović, pjevačica i influencerica Lidija Bačić Lille te popularni dinamovac i jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja, Bruno Petković.

Gosti su odmah zauzeli strane pa je krenula prepirka na račun Plavih i Bilih, no raspravu je zaključio Mladen Grdović: ''Ja volim sve klubove u Hrvatskoj. Hajdukovac sam, ali ne volim ljude koji ne navijaju za sve naše klubove kad igraju u Europi''.

Dobro raspoloženi glazbenik prisjetio se svoje uspješne veslačke karijere pa ispričao kako je 1972. godine zamalo završio i na Olimpijskim igrama, a otkrio je i da je tijekom svojih glazbenih početaka imao vlastiti rock bend u kojem je svirao s Božidarom Kalmetom!

A kako sve ne bi ostalo samo na priči, u 'Ludom baru' morao je to i dokazati pa se na nekoliko minuta pretvorio u pravu rock zvijezdu. Kožna jakna, crvena marama i sunčane naočale bili su samo dio rekvizita potrebnih za njegov izazov u kojem je na električnoj gitari morao odsvirati pet pjesama koje mu je zadao Rene, a ostali su morali pogoditi njihove nazive. 'Hey Joe', 'Angie', 'Rebel, Rebel', nizali su se poznati hitovi koje je Grdović uspješno savladao i osvojio svih pet zvjezdica.

Popularna Lille voditeljskom je dvojcu otkrila da joj je od svih tračeva koji je o sebi čula najsmješnije kad je nazovu umišljenom, ali je i ispričala da se jednom prilikom odlučila okušati na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, no zapela je već na prijemnom ispitu.

Pjevačicu je zatim dočekao bizaran izazov koji joj se nimalo nije svidio. Naime, iz ljigave je tekućine morala vaditi najrazličitije predmete i pogađati ih na osnovu opipa, a na kraju je uspjela osvojiti maksimalan broj zvjezdica. Bruno Petković ispričao je ono što rijetko tko o njemu zna - kao školarac osvajao je prva mjesta na natjecanjima iz matematike. Popularni nogometaš otkrio je kako u Dinamovoj svlačionici vlada prava sloga, a igrači se i dalje najradije opuštaju uz narodnjake.

''Stvarno sam sretan kako napreduje moja karijera… Sretan sam ovdje gdje jesam, u Dinamu mi je odlično. Još uvijek ne razmišljam o tome gdje bih išao dalje'', dodao je.

U svom je izazovu Bruno morao tehnicirati s najrazličitijim predmetima, od ping-pong loptice, kuglice za bor, avokada pa sve do lopte za pilates, a kako bi mu dodatno zakomplicirao, Rene je u isto vrijeme odlučio provjeravati koliko je dobar s računskim operacijama. U pomoć mu je dobrovoljno pristigla i Lille te pokazala svu raskoš svog nogometnog talenta – u vrtoglavo visokim štiklama. Koji će gosti svratiti u 'Ludi bar' sljedeći tjedan i što će sve otkriti, doznajte u ponedjeljak od 20 sati na RTL-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije