Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni party

Gospodin Savršeni na crveni tepih došao bez bolje polovice, pa otkrio zašto Stankica nije s njim

Foto: RTL/Screenshot
1/10
08.06.2022.
u 12:01

Toni Šćulac je jučer na svojem Instagram profilu podijelio i brojne snimke s partyja. Pokazao je djelić atmosfere te fotografije s brojnim poznatim licima među kojima su pjevačica Maja Šuput, voditeljica Antonija Blaće i voditelj Dalibor Petko, a na događaj je došao bez pratnje djevojke Stankice Stojanović.

Toni Šćulac, koji je u ovoj sezoni bio 'Gospodin Savršeni' prisustvovao je glamuroznom devetom partyju 'Story Hall of Fame'. Toni je došao odjeven u elegantno crno odijelo i bijele tenisice, ali pred fotografe je izišao sam. 

07.06.2022., Zagreb - U Americkom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzan je 9. Story Hall of Fame - svecana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog zivota najboljima u podrucju svojeg djelovanja. Toni Sculac. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

S njim u pratnji nije bila pobjednica i njegova djevojka Stankica Stojanović koju je upoznao u popularnom realityju.

- Večeras je Stankica bila spriječena doći i baš mi je žao što nije mogla - kazao je Toni o ovom razvoju događaja za Story.hr.

Naime, iako su nakon showa priznali da su krenuli odvojenim putevima svojem su odnosu odlučili dati još jednu šansu. Da ponovno uživaju zajedno otkrila je jedna fotografija sa splitske plaže na društvenim mrežama. Toni je na svom InstaStoryju objavio fotografiju Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru za RTL.hr potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja. 

Nedavno su uhvaćeni i u zajedničkom druženju u Splitu. Prošlog tjedna otišli su na večeru u poznati splitski restoran, a sve su zabilježili i zajedničkim fotografijama na Instagramu pa izgleda da par svoju ljubav više ne skriva.

Dodajmo da je Toni jučer na svojem Instagram profilu podijelio i brojne snimke s partyja. Pokazao je djelić atmosfere te fotografije s brojnim poznatim licima među kojima su pjevačica Maja Šuput, voditeljica Antonija Blaće i voditelj Dalibor Petko.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Komentara 1

Avatar Bacci
Bacci
12:15 08.06.2022.

Gospodin savršeni ne igra za taj tim nego onaj drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije