Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bila jedina

Kakva hrabrost! Sonja Kovač na glamurozni party stigla polugola, prekrila se samo mrežicom

Zagreb: Sonja Kovač i Paula Jeričević odjenule slične haljine za Story Hall of Fame
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
08.06.2022.
u 08:59

Ta večer prilika je za brojne zvijezde da zablistaju u svojim najglamuroznijim izdanjima, a Sonja se odlučila za hrabar potez.

Blogerica i influencerica Sonja Kovač (37) oduševila je, ali pomalo i iznenadila odabirom haljine za glamurozni Story Hall of Fame party. Ta večer prilika je za brojne zvijezde da zablistaju u svojim najglamuroznijim izdanjima, a Sonja se odlučila za hrabar potez. 

Na sebi je imala tek bodi u boji kože i preko mrežastu svjetlucavu haljinu ispod koje su se isticale obline, pa čak i polugola stražnjica koju je Sonja ponosno istaknula.

07.06.2022., Zagreb - U Americkom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzan je 9. Story Hall of Fame - svecana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog zivota najboljima u podrucju svojeg djelovanja. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Vjerojatno je mislila da će ovim stajlingom biti posebna, no još se jedna slavna Hrvatica odlučila za ovakav potez. Riječ je o plesačici Pauli Jeričević koja je na crvenom tepihu pozirala s kolegom iz showa 'Ples sa zvijezdama', mladim glumcem Filipom Vidovićem. 

Paula je na sebi imala sličnu haljinu, s razlikom što je njena imala otvorena leđa.

07.06.2022., Zagreb - U Americkom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzan je 9. Story Hall of Fame - svecana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog zivota najboljima u podrucju svojeg djelovanja. Filip Vidovic, Paula Jericevic. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

VIDEO>>Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Komentara 6

TA
Tarantula
09:17 08.06.2022.

Očito je da je to sve što možeš ponuditi.

Avatar gusjenica
gusjenica
09:54 08.06.2022.

Nije to nikakav problem, to je ona narodna "dupe-glava". Možda je to i protest što u HR prostitucija nije legalizirana. Tko će znati ?

Avatar .kikazaru
.kikazaru
10:11 08.06.2022.

Za to ne treba hrabrost. Dovoljno je biti egzibicionist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije