Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
haljina nalik vjenčanici

Maja Šuput podijelila nezgodu koja joj se dogodila pa otkrila: 'Ja sam strgala svoju haljinu i ovo za cipele'

Foto: Screenshot Instagram
1/9
08.06.2022.
u 09:50

Bijela haljina privukla je pozornost zbog puno detalja

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov nije propustila glamurozni party Story Hall of fame, na koji je stigla u društvu supruga Nenada Tatarinova. 

Za tu prigodu odlučila se za bijelu haljinu nalik vjenčanici, koja joj je otkrivala samo ramena. Bijela haljina privukla je pozornost zbog puno detalja tila na kojemu su bili cirkoni, ali i velikog proreza. Cijeli stajling upotpunila je bijelim najlonkama koje su se spajale na prozirne cipele na petu, svečanim rukavicama i visokim valovitim repom od ekstenzija.

07.06.2022., Zagreb - U Americkom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzan je 9. Story Hall of Fame - svecana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog zivota najboljima u podrucju svojeg djelovanja. Maja Suput. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Nenad Tatarinov odlučio se za elegantne crne hlače, bijelu košulju, karirani sako i crne espadrile. Par je odavno poznat po svojoj usklađenosti u svakodnevnim, ali i svečanim kombinacijama.

Maja je s pratiteljima dijelila na Instagramu gotovo cijelu večer pa je tako pred polazak podijelila video na kojemu se vidi da jedva uspijeva sjesti u automobil od količine materijala na haljini. 

Foto: Screenshot

Također, za kraj večeri podijelila je video u kojemu je otkrila kako je pokidala haljinu.

- Dakle ja sam strgala svoju haljinu, baš strgala ispred parkinga i strgala sam i ovo za cipele i sve sam strgala, a  mi ne možemo izaći s parkinga. Ako sad moram ić na taksi jer ne mogu izaći s autom iz partyja, doslovno... - podijelila je Maja u videu i pokazala dio nogavice i cipele. 

Foto: Screenshot

VIDEO>>Meghan i Harry došli su u londonsku katedralu sv. Pavla u čast kraljičinog platinastog jubileja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije