Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje

Pogledajte kakvo je iznenađenje G. Višnjić priredio svojoj djeci za Božić

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
25.12.2017.
u 12:16

Glumac je djecu iznenadio snijegom u dvorištu njihove kuće u Los Angelesu gdje Goran sa suprugom i djecom već godinama živi.

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić za Božić je odlučio pripremiti posebno iznenađenje za svoju djecu.

Goran već godinama živi u Los Angelesu gdje je snijeg zbilja rijetka pojava, a svojoj djeci je htio dočarati snježni ugođaj za Božić i zato se potrudio da im dvorište na božićno jutro bude zatrpano umjetnim snijegom.

 

 

- Tko kaže da ne može sniježiti i u Los Angelesu? Dakle, zli vilenjak dostavio je snježnu oluju. Operacija je uspješno obavljena - napisao je Višnjić na Instagramu uz fotografiju na kojoj se njegova obitelj zaigrala u snježnom dvorištu, a osmjesi njegove djece najbolje govore kako je tatino iznenađenje bilo pun pogodak.

Goran je ove godine dosta vremena proveo u Hrvatskoj i to zbog snimanja filma i serije "General" u kojoj tumači naslovnu ulogu generala Ante Gotovine. 

1/9

Komentara 3

PI
Pirat
13:11 25.12.2017.

Kako si je iznenađenje priredio bivšoj ženi u ono vrijeme...

DU
Deleted user
22:44 25.12.2017.

Ali nevjerojatno mi je kako se na svakom članku o Višnjiću u komentarima spominje njegova vanbračna kći. Pa dajte više ljudi...

MU
mulag
08:50 26.12.2017.

od kad ima dicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije