Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE SE NE SKRIVAJU

Goran Bogdan slavio novu godinu u društvu srpske glumice, pridružio im se i Rade Šerbedžija

Zagreb: Predstavljena nova HTV-ova serija "Područje bez signala"
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
04.01.2022.
u 10:35

Fotografije para objavljene su na Facebook stranici pulskog puba, a premda vezu nisu nikad javno potvrdili, čini se kako se ne odvajaju jedno od drugog

Širokobriješki glumac Goran Bogdan (41)  dočekao je novu godinu u jednom pulskom pubu u društvu beogradske kolegice Jovane Stojiljković (29) s kojom je već četiri godine u vezi, premda to nisu nikad javno potvrdili. 

S njima je u društvu bio i Rade Šerbedžija, a fotografije s dočeka objavljene su na Facebook stranici pulskog puba. Za njihovu ljubav saznalo se kada je Goran iznenadio Jovanu velikom buketom cvijeća nakon premijere 'Nečiste krvi' u Narodnom Pozorištu u Beogradu.

Goran i Jovana zajedno su snimili i seriju 'Sjenke nad Balkanom', u režiji Dragana Bjelogrlića u Beogradu, a zajedno su prošetali i crvenim tepihom jednog od najutjecajnijih filmskih festivala u Berlinu gdje se nisu odvajali jedan od drugoga. Nakon zajedničkog života u Beogradu, zbog poslovnih obveza morali su promijeniti adrese.

Goran je sreću potražio u Los Angelesu dok je Jovana po regiji promovirala 'Južni vjetar'.  Jovana je proteklih  godina postala jedna od najboljih mladih glumica u Srbiji, pogotovo nakon uloga u serijama "Sjenke nad Balkanom" i 'Jutro će promijeniti sve', te filmu 'Južni vjetar". Bila je u vezi i s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, a tada se šuškalo kako će se zbog te ljubavi preseliti u Ameriku, no nisu uspjeli održati vezu na daljinu.

Par zajedno glumi i u novoj seriji Dalibora Matanića "Pordručje bez signala". Prilikom premijere serije u Zagrebu Jovana o vezi nije govorila previše, tek da Gorana cijeni kao glumca s kojim voli dijeliti kadar ali i od kojega zatraži i savjet.

VIDEO: I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sanikol
15:04 04.01.2022.

Nije čovjek bez veze izjavio, dok je bio u Americi. "Nikada se neću vratiti u Hrvatsku". Ipak se je vratio ali u Jugoslaviju.

Avatar Apsalar
Apsalar
11:05 04.01.2022.

Jel se pjevalo Po šumama i gorama ovaj put?! 🤫🤭

ME
MediciKM
15:57 04.01.2022.

Svoji na svome uz hrvatske kune.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije