Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Albina dobila titulu najboljeg nefinalista Eurosonga: 'Definitivno je zaslužila ovu pohvalu'

Prva Eurosong proba Albine Grčić
Foto: EBU / THOMAS HANSES
1/19
03.01.2022.
u 23:00

U ovoj kategoriji naša se albina natjecala s još nekoliko izvođača: Fyr og Flamme (Danska), Montaigne (Australija), Rafal (Poljska) i Benny Cristo (Češka).

Hrvatska predstavnica na prošlogodišnjem Eurosongu Albina Grčić (22) prema izboru obožavatelja ovog natjecanja najbolji je izvođač koji se nije plasirao u veliko finale. Vijest je ovo koju su organizatori objavili na službenom Instagram profilu prestižnog natjecanja. 

Krajem prosinca organizatori su objavljivali nominirane u nekoliko kategorija: najbolja frizura, najbolja koreografija, najbolja modna kombinacija, najbolji video kao i neke druge kategorije među kojima i najbolji neplasirani izvođač. U ovoj kategoriji naša se albina natjecala s još nekoliko izvođača: Fyr og Flamme (Danska), Montaigne (Australija), Rafal (Poljska) i Benny Cristo (Češka). Glasovanje s odvilo u komentarima, među kojima se našao i njezin. Grčić je ostavila samo emotikon. Albinini obožavatelji u komentarima su pisali da su je opljačkali i da je ovo pravda za nju.  "Prava je kraljica", "Definitivno je zaslužila ovu pohvalu", neki su pisali. 

Podsjetimo, na prošlogodišnjem eurosongu Albina je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri s pjesmom 'Tick-tock'. U finale se nije plasirala, a nakon što je objavljen konačni poredak po broju glasova vidjelo se da se Albina nalazi tek jedno mjesto ispod linije. Dodajmo još da je pobjedu odnio talijanski bend Maneskin s pjesmom "Zitti E Buoni"te tako ovogodišnje natjecanje doveo u Italiju. Organizatori su otkrili da će se prestižno natjecanje održati u torinskoj areni Pala Alpitour.

VIDEO Pogledajte najbollje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije