Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality show 'Adam traži Evu'

Gola Hrvatica u reality showu: Rođaci mi plaču

perko
Foto: Facebook
1/2
05.12.2014.
u 10:12

- Nisam to učinila zbog novca, nego da bi mi se otvorile mogućnosti za druge poslove u show businessu, napominje Perko.

Hrvatica s njemačkom adresom Klara Perko, nakon sudjelovanja u RTL-ovu golišavom reality showu “Adam sucht Eva”, tvrdi kako je napravila pun pogodak obnaživši se pred kamerama.

Premda je doživjela osude roditelja i širokobriješke rodbine, 28-godišnja plavuša iz Duisburga čvrsto stoji iza svojega poteza, koji, priznaje, ipak više ne bi ponavljala, piše Slobodna Dalmacija.

– Nisam to učinila radi novca, nego da bi mi se otvorile mogućnosti za druge poslove u show businessu – napominje Perko.

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook

– Reakcije u Hrvatskoj bile su katastrofa, jedna je moja rođakinja čak i plakala, a i roditelji su još ljuti. Mislim da mi nikada neće ovo zaboraviti. Tata se malo već smirio, a mama mi je rekla: “Molim te, nemoj sad neki porno, pazi što govoriš u javnosti. Dat ću ti novac, nije ti to potrebno raditi. A ja samo radim ono što volim. Jesam li ekshibicionist?! Svatko je to pomalo, ali nisam puno. Ja sam totalno normalna... tvrdi.

– Lijepa je stvar pojaviti se u nekom takvom showu, gdje nije bitan muškarčev auto ili, ne znam, Gucci remen. Samo sam htjela proučiti samu sebe u društvu muškarca, bez svih njegovih popratnih dodataka. Doživjela sam promjenu nakon tog iskustva, ali sam i izgubila mnogo prijatelja.

>>Hrvatici bilo dosadno na poslu pa se gola šeta u reality showu

Komentara 39

TT
tik tak
10:37 05.12.2014.

E jadna li ti majka, upravo ces tamo završiti di ti je ona rekla nemoj!!!

DU
Deleted user
10:54 05.12.2014.

Samokritika je ono sto danas nedostaje ljudima...ona je kocnica za napraviti glupost. Ta maloumnica je postigla svoj cilj... Kolateralne zrtve se ne racunaju... Ovoj se ni ne isplati nista pametno govorit... Ta to ne razumije...samo neka se ubuduce deklarira ko marsijanka da nas ne sramoti. .. Malo tko cuje za nas, a onda im se ovakva glupost ureze u mozak...eto , konacno su culi za Hrvatsku... Preko ove glupace.

Avatar eli974
eli974
10:19 05.12.2014.

da je ovo bila Eva svijeta ne bi ni bilo!radije bi ga Adam. jabuku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije