Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Glumio je u popularnoj domaćoj sapunici, a onda ga je gay skandal skoro uništio

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
27.07.2019.
u 09:00

Na jednom forumu izašle su fotografije na kojima se glumac, rodom iz Srbije ljubi s nepoznatim muškarcem. Uz fotografije, objavljeno je i otvoreno pismo.

Glumac Vladimir Tintor već se gotovo 10 godina ne pojavljuje u medijima.  Naime, početkom 2000. imao je sve, glumio je u Zabranjenoj ljubavi, u brojnim kazališnim predstavama, snimao reklame i pojavljivao se u televiziskim emisijama no onda se dogodio skandal.

Na jednom forumu izašle su fotografije na kojima se glumac, rodom iz Srbije navodno ljubi s nepoznatim muškarcem. Uz fotografije, objavljeno je i otvoreno pismo. 

- Kur** se, ali ne uništavaj tuđe živote...Ovo činimo da upozorimo ljude, javnost, kakvo si govno od čovjeka i kakva se Sodoma i Gomora odvija svake večeri u tvom stanu na Pantovčaku. Iskreno, nadamo se da nakon ovoga više nećeš imati priliku nikoga sjeb** niti povrijediti - stajalo je u pismu između ostalog.

Tintor je zbog događaja bio u rasulu. Tvrdio je da je osobama koje su to objavile bio cilj uništiti ga, ali isto tako je komentirao kako su njegovi roditelji srčani bolesnici i još uvijek ne znaju da je gay.

U teškoj situaciji su ga podržale mnoge kolegice sa scene. Jedna od njih bila je i pokojna glumica Maja Petrin koja je rekla da je Tintor odličan glumac i prijatelj. 

Ipak, iako mu je sve to u početku bio šok, nije pao u depresiju kada se sve to otkrilo, te ga je cijela situacija kasnije zabavljala. Rekao je isto tako da su ga drugi deklarirali kao homoseksualca. Danas je uspješni kazališni glumac koji je dio stalne postave HNK Osijek, slika, a u jednom trenutku se čak okušao i kao YouTuber.

 

 

Komentara 33

Avatar Kaladin
Kaladin
10:13 27.07.2019.

Mooolim? (jeste tu reakciju htjeli?)

Avatar rondo
rondo
10:27 27.07.2019.

sigurno ste ga ovim člankom usrećili, ko zna što bi se kod vas moglo sve iskopati i napisati

NU
NISTE U PRAVU
13:28 27.07.2019.

fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije