Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirjanina fit linija

Glumica se u kupaćem kostimu pohvalila: Imam 14 kg manje od prošlog ljeta

Foto: Instagram
1/6
26.07.2019.
u 11:26

Glumica Mirjana Karanović u 62. godini izgleda fenomenalno i obožavateljima je pokazala rezultat napornih treninga na koje ide zadnjih deset mjeseci.

Glumica Mirjana Karanović pohvalila se novom figurom koja je rezultat treninga na koje je počela ići prije 10 mjesec.

- Na zahtjev mnogobrojnih pratitelja prikazujem rezultat desetomjesečnog truda, 14 kilograma manje od prošlog ljeta - napisala je 62-godišnja glumica ispod fotografije u kojoj je u kupaćem kostimu. 

U zadnjih nekoliko mjeseci glumica često objavljuje fotografije iz teretane, a napisala je i kako joj vježbanje puno znači jer joj podiže
samopouzdanje i raspoloženje, a zahvalila je i svojoj trenerici Aleksandri koja je motivira onda kad joj se baš i ne da vježbati. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U intervju koji je ove godine dala za Tportal rekla je kako već trideset godina ne jede meso, a prije 15 godina prestala je i pušiti cigarete i piti alkohol.

- Vježbam tri puta tjedno, puno se krećem. Osim toga, i sada, u ovim godinama, otkrivam neke nove stvari kojima bi se mogla baviti. Ne
zapuštam mozak - otkrila je tada Karanović tajnu svog dobrog i mladolikog izgleda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije