Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio 371.000 kn

Antonio Orač Orky pobjednik je ovogodišnjeg Big Brothera!

Antonio Orač Orky pobjednik Big Brother
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/26
06.05.2018.
u 22:50

Ana, Anezi, Antonio, Lucija i Orky bili su finalisti Big Brothera, a odlukom gledatelja pobjedu je odnio 26-godišnji Bjelovarčanin

Antonio Orač Orky, 26-godišnji konobar iz Bjelovara pobjednik je ovogodišnjeg Big Brothera te je osvojio nagradu od 371.000 kuna. S njim su u finalu večeras bili Ana, Anezi, Antonio i Lucija.

Nakon tri mjeseca izolacije gledatelji su odlučili kome je pripala vrijedna nagrada od 371.000 kuna. Iako je nagradni fond u početku iznosio pola milijuna kuna, on se tijekom sto dana trajanja showa, smanjio.

Kuću je prva napustila Ana, objavila je kandidatima Antonija Blaće.

Antonio Orač Orky pobjednik Big Brother
1/26

– Malo jesam uzbuđena, nisam očekivala da ću prva, no nije bitan redoslijed, mogla sam prva, druga, treća. Sto dana sam izdržala, tako da... – rekla je Ana koja nije mogla sakriti suze kada je vidjela svoje najbliže u studiju.

Ana je dobila 16,6 posto glasova gledatelja što nije bilo dovoljno da ostane u utrci za glavnu nagradu.

Od četvero preostalih finalista, najmanje glasova gledatelja dobio je Antonio te on nakon Ane napustio BB kuću.

Ako je suditi prema komentarima na službenoj Facebook stranici Big Brothera, najveći favorit je Orky.

– Znao sam da ću ispasti, nisam očekivao da ću izdržati 100 dana, jedno lijepo iskustvo je bilo – rekao je Antonio kada je stigao u studio.

Antonio je priznao voditeljici kako se zaljubio u Luciju.

– Nažalost jesam – rekao je Antonio.

U superfinalu su ostali Orky i Lucija, a Anezi je bila treća koja je napustila Big Brother kuću.

Na pitanje misli li da joj je odnos s Lukom Rokom naštetio, Anezi je odgovorila:

– Možda je, možda nije, ja sam bila stvarno svoja sto posto – rekla je.

– Odnos s Bogom (Nikolom Sedlarom, op.a.) je ispočetka bio prijateljski,  nakon tri tjedna sam skužila da osjećam neku privlačnost prema njemu, no nisam znala kako Big Brother kuća utječe na to – iskreno je priznala Anezi.

Nakon toga je Antonija s Anezi komentirala poredak glasovanja, a gledatelji su na Facebooku odmah Antoniju 'optužili' da je otkrila tko je pobjednik jer je, kada su se prikazali rezultati glasovanja, izgovorila imena redom "Orky, Lucija, Anezi". Nakon toga je kazala kako se ne zna tko je iza kojeg rezultata osim Anezi, no gledatelji nisu povjerovali u to objašnjenje.

Antonio Orač Orky pobjednik Big Brother
1/9

– Tonka je upravo kad je prikazivala postotke Anezi rekla poredak i ona je malo zastala, ali nije uspjela prekriti, pobjednik je Orky – komentar je jednog gledatelja.

Slučajnost ili ne, Antonio Orač Orky proglašen je pobjednikom Big Brothera te je odnio nagradu od 371.000 kuna, a Lucija Stojak četvrta je koja je napustila kuću.

– Nisam to očekivao, jako sam sretan, drago mi je radi svih koje sam upoznao, ne mogu ti opisati koji su sad osjećaji u meni, preveliki – rekao je Big Brotheru pobjednik.

Lucija je po izlasku iz kuće kazala kako se nije nadala da će toliko dugo ostati u kući te je mislila kako će ispasti već nakon tri tjedna.

Antonio Orač Orky pobjednik Big Brother
1/50

Komentara 19

BA
batman
22:57 06.05.2018.

Smeće na ekranu,smeće iza ekrana....to je bb.👅👅👅👅😂😂😂😂😂

DA
darkofu
21:39 06.05.2018.

zalosno i tužno da Lucija bude u finalu,njezina osobina kao pozitivni uzor mladima.....Zar je to naša budučnost?

MN
Mamuti na plaži
23:26 06.05.2018.

Orky je kapacitet i talentiran decko....vjerujem da moze popiti sve do 01.06........ili ranije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije