Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena

Ecija u dirljivoj objavi otkrila kako se nosi s pandemijom i potresima: 'Ovo mi pomaže da ne poludim'

Foto: Instagram
1/5
25.03.2020.
u 19:18

Ecija stanuje u Zagrebu s mužem i dvoje djece, a svim se silama truditi održati pozitivno razmišljanje bez obzira na sve što se događa.

Hrvatska glumica Ecija Ojdanić na svom se Instagramu pratiteljima požalila zbog svega što je Hrvatsku, ali posebno Zagreb, zadesilo posljednjih dana. 

Osvrnula se tako na život u karanteni, ali i na život nakon potresa koji je zadesio Zagreb ovu nedjelju. 

"Stalno u glavi dozivam život 'samo s koronom'. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogibija djevojčice, pa smrt u obitelji... e taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Budjenje, doručak, vježbanje , ručak , pospremanje nakon ručka , pokušaj čitanja.. mada sam jaaaako dekocentrirana..i baš se moram svojski truditi da mi misli ne lutaju. TV nam je riknuo usred potresa . Tj, TV provider, tako da imamo internet i Netflix. Pogledamo film navečer , pregledavam djeci zadaćuo, vijesti pokušavam slušati samo 2 puta dnevno.. imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dodje na red.. a ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života. Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima", napisala je glumica i pitala svoje pratitelje kako njima teče život u "doba korone i potresa".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stalno u glavi dozivam život “samo s koronom”. Moram priznati da me ovaj potres, pa pogibija djevojčice, pa smrt u obitelji ... e taj niz me dotukao. Ono što mi pomaže da ne poludim, da zadržim zdrav razum jest pokušaj održavanja rutine. Budjenje, doručak, vježbanje , ručak , pospremanje nakon ručka , pokušaj čitanja .. mada sam jaaaako dekocentrirana..i baš se moram svojski truditi da mi misli ne lutaju. TV nam je riknuo usred potresa . Tj, TV provider , tako da imamo internet i Netflix. Pogledamo film navečer , pregledavam djeci zadaću , vijesti pokušavam slušati samo 2 puta dnevno .. imam toliko posla da zavjet da sredim ormare dubinski nikako da dodje na red.. a ne bi bilo loše izbaciti višak stvari iz života . Pogotovo u ova vremena kad smo bolno uvidjeli što je bitno. Život, zdravlje i da smo okruženi našim najmilijima . Kako vama teče život u doba korone i potresa? #svećebitidobro❤️ #svećebitidobro❤️ #svećebitidobro❤️

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Ecija stanuje u Zagrebu s mužem i dvoje djece, a svim se silama truditi održati pozitivno razmišljanje bez obzira na sve što se događa pa se tako prije par dana našalila prilikom pravljenja ručka.

"Lazanje u doba potresa. E da, i korone. Takozvane potresne lazanje", rekla je tada. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
19:40 25.03.2020.

Zanimljivo je to da smo nakon potresa u Petrovoj vidjeli Bad Blue Boyse kako sele trudnice, one koje su upravo rodile i male bebe, nitko nije vidio Vlatku Pokos, Jelenu Veljaču, Ellu Dvornik, Natašu Janjić, ovu i slične njoj. Pazi ti to, ona vježba? Ništa volontiranje u bolnici, u studentskom domu gdje su ljudi koji su ostali bez domova, civilnoj zaštiti, ništa pomaganje starim i bolesnim susjedima i sugrađanima?

MA
malaliba
19:51 25.03.2020.

A kako je tek onima koji to isto proživljavaju sami...

DU
Deleted user
20:42 25.03.2020.

Neka ide u svoje selo na čisti zrak i slobodniju okolinu pa će joj biti bolje nego u stanu !!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije