Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovaj vikend

Glumica Tihana Lazović otkrila je da se udaje za 13 godina starijeg beogradskog glumca

Foto: Instagram
1/7
19.08.2022.
u 19:45

Na vjenčanju para će se okupiti njihovi prijatelji i članovi obitelji i proslavit će ljubav ovog para koja je počela prije tri godine.

Glumica Tihana Lazović i beogradski glumac Branislav Trifunović vjenčat će se sutra u Novom Sadu, a tu informaciju potvrdila je i sama glumica.  - Bila sam uvjerena da nikada neću biti s glumcem. Ali obično to tako biva. Svemir se dobro nasmije svim našim 'odlukama' i idejama Bane je moje zdravlje. Osvojio me humorom i samo humorom - ispričala je u razgovoru za Story i potvrdila vijest o udaji za glumca 

Na vjenčanju para će se okupiti njihovi prijatelji i članovi obitelji i proslavit će ljubav ovog para koja je počela prije tri godine. Branislav i Tihana će se, inače, vjenčati ovog vikenda u Novom Sadu gdje će se okupiti njihovi najbliži prijatelji, obitelj i kolege. Svi oni svjedoče o divnoj ljubavnoj priči koju Tihana i Branislav žive otkako su se upoznali. S 13 godina starijim Trifunovićem Tihana je u vezi bila nekoliko mjeseci kada su se u prosincu 2019. godine prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijera filma “Ajvar” u kojem glumi Branislavov brat Sergej Trifunović. Tihana u zadnje vrijeme puno vremena provodi u Beogradu kod budućeg supruga, a Branislav

'Trudimo se putovati, volim joj pokazivati i idem na neka svoja mjesta od Zlatibora do nekih zabačenih mjesta po Srbiji, kojih ima, a ima ih, hvala Bogu, dosta. Srbija ima mnogo lijepih stvari koje ne samo Tihana, već tko god da mi je gost, može upoznati. Što se toga tiče, ne oskudijevamo - rekao je Branislav nedavno u jednom intervju kako provodi vrijeme s Tihanom.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kuramela
20:41 19.08.2022.

Pa što nas briga,kakve to ima veze sa hrvatskom ???

DU
Deleted user
21:21 19.08.2022.

U čijem je vlasništvu Vl?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije